Hemmakväll i vår sjuttonhundratalslägenhet

Gokväll. Lördgen är här och de verkar som om att alla både i Östersund och Troyes ska ut o svira, jag och Karin däremot har bestämt oss för att stanna hemma. Jag är svintrött trots att ja sovit hela eftermiddagen.. Gårdagen fick räcka.

De va riktigt skoj igår iallafall, va först på en förfest hos en i Inter3an och sen gick vi vidare till Manhattan, stället man visst går till här. De va inte ashäftigt där inne, men de va jääääkligt kul! Dansade, spelade biljard, drack och umgicks. Var på efterfest en sväng hos samma kille som på förfesten och sen tog vi oss en taxi hem. Somnade som ett barn och sov hur länge som helst.

När ja vaknade imorse va inte Karin hemma, men de låg en lapp på bordet där de stod att hon va på stan och att vi skulle ses vid city hall kl 14 så jag gick dit oså gick vi o åt på Subway och tog en sväng på stan. Sen sov vi lite mer hehe.

På måndag börjar skolan och dom 2 första veckorna ska vi läsa Franska. Återstår o se hur de går, men de ska bli kul. Många här som inte kan ett ord engelska så de behövs. Bye bye


Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0