Montenegro

Efter Kalmar blev det en snabbvisit hos Johan, grillade med familjen och fixade det sista inför resan. Körde sedan till Arlanda under stora delar av natten och man var rätt sliten när vi väl var framme..

Efter att ha sovit i stort sett hela flygresan var vi framme i Tivat, därifrån tog vi bussen till Becici och vårat hotell. Klockan var bara 12 när vi kom fram så vi hade hela dagen på oss att sola och bada. Och bada behövdes, galet varmt och skönt! Och så har vi haft det varje dag, inte en tuss på himmlen mestadels. Vi har även haft all inclucive hela veckan och det var jättefin buffé både till frukost, lunch och middag med massor att välja på!

Hade tänkt berätta lite om varje dag, men lägger upp lite bilder som får tala för sig självt istället, är lite hullerombuller och de kommer nog lite fler.



Montenegro är utan tvekan det vackraste land jag besökt, har ju inte rest så mycket men ändå.. Underbart ha vi haft det med god mat och dryck, massa sol och bad på olika ställen, båttur ut till en ö, rafting, taxi genom stor del av landet, casino, kareoke, snorkling, kvällar i Budva, promenad i en mörk skog och så vidare och så vidare.

Kommentarer
Postat av: Emma

Ååååhh vad härligt det ser ut!! Och vad fint håret blev! :D

2011-09-11 @ 12:37:50
URL: http://emmavandersson.blogg.se/
Postat av: Louise

För det här blev man inte lite avundsjuk av! ;) Hoppas att ni har haft en toppenresa, bilderna verkar ju tala för det i alla fall! :) Och håret blev superfint Malin! :)

2011-09-11 @ 21:30:46
URL: http://loaa.blogg.se/
Postat av: Marcusson

Härliga bilder Malin! Ser ut som att ni har haft det riktigt gött!

2011-09-12 @ 13:17:53



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0