rent

Äntligen! Nu ser det ut som det ska här i lägenheten igen. Skönt. Har städat o härjat hela dagen känns det som.

Var även på stan en sväng och köpte lite nödvändigheter.

Blev en skitkul lördag så igår blev det inte mycket gjort. Var på internationell fest och de va skitkul :D Både att träffa Solenne, Estelle och Mathilde från Troyes och att träffa massa andra utbytesstudenter :)

imorn vid 06 sätter jag mig på tåget bort. Stannar i Kalmar och är där till och med fredag. Sen efterlängtade Montenegro!! Sjukt att det är mindre än en vecka kvar nu!!! Kommer nog inte blogga särskillt mycket på ett tag med andra ord så ha de gott!

tillbaks

Tillbaks i Ösd. Tills på tisdagmorgon.

Skulle behöva röja här inne, ner med skit och upp med sånt som är mindre skit, damma och dammsuga.. Packa.

Linda är också med, dom ska ut ikväll men ja har ingen lust. Vill träffa Emma och Carro såklart, men de hinns ju med.

Råkade föresten boka rafting till mig o Johan på Tarafloden i Montenegro! Blir nog grymt.


snart fri, en en vecka eller så iallafall

Uppsatsen är inskickad!!!!!!!

Snacka om lättnad! Jag vet ju att jag kommer behöva göra lite ändrignar och justeringar, men det känns ändå så fantastiskt skönt. Den har ju trots allt plågat mig hela sommaren..

Det firas med ett besök på glassbaren här i Åre sen. Ska bjuda min hjälte och handledare Linda Nilsson som ett tack för all hjälp.


Ciao

Tänker tillbaks en sväng

Reunion är ett hett ämne på Facebookchatten i dessa tider. Schemat har fastställs och man kan börja planera sin höst.

Just nu är det hetaste snacket en erasmus-reunion i Seville i södra Spanien, hos vår spanske vän Alvaro som tydligen har nån lyxkåk precis vid havet. Jag hoppas verkligen att det blir av, vore sjukt roligt!! Vissa dagar kan man nämligen inte tänka på annat än det goda livet som utbytesstudent i Troyes.. Så tanken att få träffa alla, eller iallafall några vore hur grymt som helst.


Tännforsen


je taime

Den 24e september förra året kunde man läsa detta i min blogg, "Fick ett klokt råd av en mycket god vän och följde hennes råd och nu är jag lycklig. För en stund iallafall." Den dagen har jag och Johan som våran dag, idag är det den 24e augusti 2011. 11 månader senare. Tur att jag följde min gode väns råd för varje dag som går blir klychigt nog bara bättre.


Skutbestigning

Igår traskade jag, Linda och pappa uppför Åreskutan. Betydligt jobbigare än jag trott faktiskt! Kände att varken kondisen eller musklerna va som de borde.. Men de va himla fint på vägen iallafall och vi hade ännu en dag tur med vädret.



Idag ska vi till Tännforsen och kika. Kan nog få endel fina foton hoppas jag :)  

vatten


snart sambo

Östersund är sig likt. Tur är väl de, för jag gillar de ju trots allt.

Fast det kommer inte vara sig likt förän Johan har kommit hit, för nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Kapitlet om när jag blir sambo, i en lägenhet på 32 kvadrat. Just nu känns det hur bra som helst, bara lite mer förvaring o lite mer struktur så ör det perfekt för oss två :)

Nu ska jag fixa iordning lite i kaosen som råder i lägenheten och senare åker ja tillbaks till Åre, imorn väntar bestigning av skutan!


Åre

japp, dag 2 i Åre och vi har hitills hunnit med en sväng på byn, hjotronletande, fiskande och restaurantbesök. Hade tur med vädret idag och de va riktigt fint ute i vildmarken!




Nu ska ja snart ta den gula faran och åka in till Östersund. Sova där inatt o sen fixa med lite grejer imorn innan ja åker tillbaks. Ciao

kalmar

Biljett bokad till fina Kalmar! 30/8 - 2/9.

men vi ses ju snart igen.

Sista natten med gänget. Och de värsta av allt var att de va så förbannat trevligt att jag kommer sakna mina två små favoriter ännu mer.. Lite lösgodis, lite vin och lite kall sommarkväll på ett fint ställe. Varför har vi inte gjort de oftare i sommar? För att jag jobbat och när ja inte jobbat har ja vart bortrest så sommaren har bara försvunnit, just därför.

Åker inte upp till Jämtland imorn utan på lördag morgon, men sista gången vi hann ses blev det nog ikväll. Imorn ska ja hälsa på farmor, luncha med Manda och packa de sista. Ska spendera lördag till iallafall fredag hos Linda i Åre med familjen, sen blire några dagar i Östersund och sen troligtvis en tripp till Kalmar innan Montenegro.

Montenegro då jag äntligen får träffa min fina Johan. Saknar honom så sjukt nu. Ska bli helt underbart i höst o ha våran lägenhet och få vara tillsamans, slippa skypea, slippa sakna utan bara vara. Snart har vi klarat oss igenom mer än ett halvår och då gör vi rätt i att fira de med semester! Hejlast night

på nya äventyr med johan o malin!

Oj oj.. har visst glömt bort lilla fina bloggen... Har hänt massor av skojjiga grejer sen sist. Ska försöka minnas tillbaks lite.

Jag och Jossan blev skjutsade till våran chefs jättefina stuga där vi blev bjudna på kalasgod mat och dryck. Som ett perfekt avslut på en fin kväll kom min älskade Johan och hämtade oss. Dagen efter det klev vi upp tidigt för att utföra alla de ärenden som var nödvändiga innan vi åkte ut på sjön. I 1,5 timma färdades vi med båten och spenderade sedan resten av dagen med att sola, bada, fiska och äta kräftor. Natten blev superkall i vårt lilla tält men vi överlevde, sån tur va.


Inga mer bilder ville visst ta sig tid att laddas upp.....

Det var dock inte lika fint väder kommande dag så vi for hem rätt tidigt och gick på fyndboa istället. Rätt var de va var klockan dags att gå på fest och vi infann oss i våra fula outfitar hos Emma och Steven, temat var nämligen Bad taste. Dagen efter mådde Malin bajs. Men tillsist kom vi iväg till Charlies för att köpa pizza som vi åt i goda vänners lag för att sedan åka vidare mot Sjötorp.

I Sjötorp åt vi glass och spelade minigolf. Jag vann. Såklart. Våran sista dag tillsamans för mig och Johan så regnade de. Hela dagen. Så vi åkte till Karlstad en sväng, käkade och gick i affärer. Fyndade bikinisar och provade säng på IKEA. I höst ska vi nämligen göra vårat första gemensamma inköp, en säng. På kvällningen åkte jag, Johan och Anna ut till hennes stuga i ett försök till tt få fisk. De gick inget bra, nog om det.

Sen dess har inget vart sig likt. Jag vet att de är sista gången på den långa tiden vi vart ifrån varandra, men jag vill bara ses nu. På stört.

freedom

Ännu en helg har susat förbi, om en månad åker vi till Montenegro.

Helgen har bestått av jobb och utöver det så jäktade jag in till Jossan i lördagskväll där det serverades god mat och trevligt sällskap. De är väl i princip de jag gjort kort och gott. Har varit galet mycket att göra på jobbet sista dagarna, roligt men ack så stressigt när man knappt hinner slänga i sig käk.





Bilder från förra veckans fisketur ovan.

Idag har fint väder utlovats och jag är ledig! Detta innebär att jag ska möta upp Emma vid båten kl 11.00 så ska vi sticka ut på sjön. Äntligen! Imorn jobbar jag bara 4 timmar och sen är jag fri ända till måndagkväll, så skönt ska de bli.

RSS 2.0