lördag när den sista julklappshandeln ska ske

kliniskt rent här hemma för en gångs skull och de sista kläderna ligger i tvättmaskinen, sen är allt rent! Tänk om man alltid hade de på detta vis.. När mor & far kommer blir det lunch och julklappshandel!
God jul om jag inte återkommer innan den 24de
(gick inte o vrida skiten.. men godjul iallafall!)

morsning

Är på språng. Ska till skolan o härja lite, ska köra järnet o bli typ klar.. Tills jag får en lång lista på vad som ska göras mer, men de blir ett senare problem. Men för att kunna köra järnet måste man få sova ut, ta de lite lungt på morgonen och kanske spela lite beta..
Sen blire storstäd så de är fint när mor & far kommer hit!

planering.

Tänk så mycket roligare det kan vara att skriva ett bogginlägg än att skriva på uppsatsen. Jag har fått ihop ca 12 sidor och börjar i detta skede fundera på om jag överhuvudtaget kan använda mig av något av det jag skrivit.. Har knappt något att annalysera iallafall och de känns ju som ett misslyckande.
Fortfarande trött som ett djur och ligger för övrigt i sängen än. Men nu i skrivande stund kom jag på att jag ska ta tag i livet! Jag ska gå ner i källaren o leta efter grejer ja tänkt leta efter länge, ja ska gå på stan och köpa de sista julklapparna, jag ska städa, ja ska i princip göra allt utom att tänka på uppsatsen! För de är faktiskt ingen brådis med den..
Scemat resten av året sser ut så här:
17 dec: Mammi och pappi kommer hit
18-22 dec: Jag mammi och pappi åker till linda
22-27 dec: Johans familj kommer till Åre
28 dec: Stockholm
29 dec - 2 jan: Rom
Så antagligen kommer den här bloggen se rättså lugn ut framöver.

Säsongsstart

De tar tid innan man blir helt återhämtad efter helger som denna, trött som ett as fortfarande. Men de har varit en riktigt rolig helg! Blev inte riktigt som planerat, men det löste sig fint ändå. Upptäckte nämligen när jag kom till Bygget att jag glömt mitt ID-kort. Stog och tjöt en stund, men de funkade inte så jag traskade hemmåt. I efterhend känns det iochförsig bra att jag sparade de pengarna.

Riktigt rolig förfest var det iallafall. Fredagen var avsatt till skidåkning, men när de äntligen kommit snö så blåste det för mycket för at öppna liften.. Kvällen blev lugn hemma, skönt för kl 9 på lördagen var vi iväg till skidbacken pigga och utvilade istället. Helt ok åkning i början, men benen brände som aldrig förr! Senare blev det väldigt isigt och typ puckelpist. Provade ett par sjysta skidor, men resten var inte så passande för underlaget.
När vi åkt färdigt blev det After ski på Fjällgårn. De va också jätteroligt, skitsjyst band och bra stämning. Bra uppvärmning inför resten av kvällen.
Uppvärmning innan arfterskin..
Pink ladies
Rocktema på Tottebo och martina o Olle körde All-in!

Snö, test och fest år 3

Här kommer ett kort inlägg med hälsningar från Åre.
Sitter hemma hos Linda och lyssnar på idollåten med Amanda, den är bra tycker ja. Vi har precis kommit fram till att vi sticker till Broken och käkar middag innan vi går till Emmy och co på förfest. De kan ha en av de godaste maträtterna jag ätit, Fajita pita, om de är nån som vill dit o prova.. Sen blire mest troligt Bygget där Rebecka och Fiona står på scen, men inget är bestämt så vi får se.
Imorn hoppas vi på säsongens första åk! De blir på tiden, minst sagt.
Ha en bra helg, för de ska ja, släppa allt plugg om inte annat! Ciao

baka kaka

Suttit i soffan hela dagen hehehe... Har för ont i halsen för att träna vilket är hemskt tråkigt för mitt gymkort går ut på fredag..
Rörde mig iallafall några meter precis, bakade chokladdrömmar som ja ska ta med till Åre. Har inte smakat, men de ser förträffligt goda ut :)
Glömde skriva de innan, men imorn ska jag berätta om min utbydetstermin för ett gäng gymnasieelever på universitetet. Minns när vi var i Karlstad för att lyssna på lite olika utbildningar i 3an, känns som om de va igår. Och inte kunde jag föreställa mig mig själv stå och prata inför folk på de där viset..
Känns ju skönt att man har lärt sig nånting iallafall :)

hejhej

Sådär ja, nu kan man slappna av lite. Tentan gjord, kommer ju inte klara den, men det går iallafall inte att göra något åt det just nu. Har filat lite på uppsatsen sen jag kom hem och de är väl så de kommande dagarna kommer att se ut tills på torsdag då lasset går till Åre. Den klassiska Snö, test och festhelgen.

söndag

Söndagen är kommen. Har varit en bra helg, detta på grund av att jag tog lite ledigt från plugget. Julfest och fest på campingen i fredags, roligt och trevligt! Igår blev det julmarknad på Jamtli, mysigt som alltid, köpte en julklapp och åt den otroligt goda älgkebaben. Jag somanade tidigt på kvällen och idag blev det lite plugg, en sväng till Willys för att inhandla lite julmat, det blev köttbular, prinskorv, omelett, , lax och sill. Liten tjuvstart.
Tenta imorn, kul. Sen blir det iallafall 100% B-uppsats så man får ta lite julledigt sen :)

tungt

Nu är det bara att bita ihop. Tentan igår gick inge bra och den på måndag är bara att glömma, man hinner inte plöja igenom 5 artiklar på skitsvår engelska som inte ens läraren förstår plus en bok om en massa skit på 3 dagar. Inte jag iallafall. Inte nu. Så jag tar ledigt i helgen. Unnar mig julfest ikväll och julmarknad imorn. Känns otroligt tungt att ha två eftersläpande tentor, men de är inte hela världen. Det är bara några papper.
Idag ska jag iallafall träffa en tjej som gick ur turismprogrammet 2008 och göra en intervju till min uppsats. Hoppas det går bra så jag får lite underlag till att fortsätta skriva.

Drömmer mig tillbaks på livet i skolådan när det är så här...


omtenta

Då var det dags att skriva mobilitetstentan, igen.. Trots att jag känner mig påläst även denna gång så är det tydligen ingen garanti på att man klarar sig. Men det är bara att hålls tummarna!

RSS 2.0