full av längtan

Just nu består mitt liv enbart av längtan. De är de jag livnär mig på. Mamma sa att jag ska vara glad att jag har ett jobb, och de är jag! Hemsk glad, jag längtade tillochmed lite i våras. Men jag är trött på det nu, jag vill göra något annat och jag känner att de inte alls är kul o jobba så här mycket när man har en del skolarbete som även måste skötas..

Idag längtar jag tills imorn efter jobbet för då blire förhoppningsvis äntligen en premiärbåttur med brudarna. Käk o sånt på en ö. Sen är jag ledig på fredag så då längtar ja till de.

Sen längtar jag till den 9 juli, för först då är jag ledig igen o då är jag ledig i hela 9 dagar! Är inte helt spikat vad som sker men dka iallafall ner till södern, jag och Johan ska va i deras underbara stuga ett par dagar o sen vidare till Öland ett par dagar. Hoppas på bra väder men jag får iallafall vara med min boy.

Sen längtar jag tills den 5 Juli ungefär för då är jag ledig igen o då är de tänkt att Johan ska komma hit, kanske nån kanotutflykt i de värmlandska skogarna eller nåt annat kul.

Allra mest längtar jag tills den 3 september. Jag+Johan+Montenegro. De kommer bli underbart.

Gonatt

tisdagmorgon

härligt o för en gångs skull öppna dörren på morgonen o kliva ut o inte frysa ihjäl. Sitter ute och har precis avnjutit en frukost. Börjar jobba om 15, de är skönt att ha nära till jobbet.

Nu jobbar ja fulla dagar fram tills fredag när ja har en ledig dag, sen är de 8 dagar fulla av jobb innan jag har mina 9 semesterdagar. Som jag längtar!! Men nu kanske man ska lägga på en rem ändå. Ha en bra dag i solen.

efter lugnet kommer stormen

Midsommar var toppen, galet bra uppstyrt av mina två favoritbrudar.

Resten är väl ungefär lika med bajs, Johan åkte hem redan igår, hela lördagen ägnades åt att må dåligt och kvällen åt att må ännu sämre, jag har så ont i min visdomstand att jag var tvungen att akutringa tandläkaren imorse så jag kommer missa ett par timmars jobb. Och jobba vill jag egentligen inte alls göra för jag känner mig mattare än en matta.

Men sånt är livet antar ja. Hej

är det höst nu?

Man börjar skymta ett slut på min restuppgift i Brand managment and issues in luxury tourism. Men vad ensam o ynklig man känner sig ute i vida världen när man inte har någon man kan be om hjälp och inte någon man kan be läsa igenom de.. För de är en ren soppa. Men i värsta fall måste man väl få göra en ny uppgift! :p

Bajskallt är det idag också. Ska o jobba om 2 och en halv timma. Tar nog med mig boken va...

Igår var jag ju iallafall ledig, då pluggade jag och gjorde en liten midsommarstång som jag sedan tog med hem till Emma där midsommarafton ska firas! Hos Emma blev det även äppelpaj och temys under filtar på verandan i kylan.

ge oss sommar och sol va

Okej, vart tog sommaren vägen? De är inte askul o vakna upp till en grå himmel och kliva ut och svära över hur satans kallt de är.

Ska ju ioförsig ändå jobba hela dagen, men de är otroligt tråkigt att jobba om de inte är något att göra också..

Om 4 dagar kommer Johan hit! hihihahahoho :D

Ska för övrigt göra om bloggen så fort jag orkar, för jag är ju faktiskt inte i Troyes längre så de är ju lite ljug. Hejhopp

Hej hej

Idag är de inte mycket me mig. Va ut igår. På Statt, de va inte igår! Men kul var de faktiskt. Va hos Lisa innan och jag va i valet och kvalet om ja skulle ödsla 120kr på en kväll på Statt eller följa med de andra brudarana hem till Emma. Men ja tror jag gjorde ett bra val.

Var tänkt att ja skulle jobba med min absolut sista uppgift från Groupe ESC Troyes, Champagne school of managment. Men ja orka inte... Ska svara på frågor om Sofitel, ännu ett lyxmärke till samlingen. Ska bli måttligt gött o bli klar. Har ju under detta halvår gjort arbeten om; Ferrari, Moët & Chandon, Hilton, Shangri-La, Club Med och säkert nåt mer som jag inte minns. Men när de här är klart blire ingemer lyx.

Nu väntar ja på att mamma ska komma hit o vi ska sticka o handla o sen är det jobb 16.30-20.30 eller nåt sånt.

2 år sedan..

Idag är det examensdag för alla 3or i Kristinehamn. Regnet öste ner hela morgonen, nu är det uppehåll men det ser ut som att det snart kommer tillbaks och termometern visar inte särskillt många grader. Grattis till alla inblandade iallafall.

Det är nu 2 år sedan jag tog studenten. Just då känndes det som den bästa dagen i hela mitt liv och att ingenting någonsin skulle kunna bli roligare. Lyckan man kände var obeskrivlig, och jag har nog inte varit så lycklig efter den dagen, men jag har varit med om saker som definitivt varit roligare, finare och bättre. Och tur är väl det.



Jag vet inte vad jag trodde då att jag skulle göra nu 2 år senare, men jag har nog ändå gjort mer saker än vad jag trodde. Jag har trots allt flyttat 55mil hemifrån, studerat 2 av 3 år på universitetet, varit i Ryssland, Grekland och Belgien, pluggat i Frankrike i ett halvår, jobbat ytterligare 2 sommrar på Café Pärlan, träffat hur många härliga människor som helst och har kvar dom vänner som jag verkligen bryr mig om, åkt mer skidor än jag någonsin trott jag skulle göra och framför allt så har jag träffat den utan tvekan underbaraste mannen i hela världen.

Det jag hemskt gärna hade velat kunna skriva var att jag lärt mig franska också, men tyvärr får det bli ett annat kapitel i livet..




regnet öser ner.

Åkte in till stan en enda kväll för att sova hemma eftersom att internet blivit så bristfälligt på stugan. Även för sova ut lite eftersom jag börjar först kl 14 idag.

Vid 07 ringer elsnubbarna som mor sa kanske kunde komma på dörren. Jag gick o la mig igen, men rätt vare va knackade de på dörren för dom måste in i mitt rum... Så nu är dom alltså fortfarande kvar och dom härjar i mitt sovrum....

tji på mig.

3e september

Haj haj!

I tisdags råkade jag och Johan boka en resa till Montenegro.. De vart extremt spontant och inte ens med flit. Trodde inte det bokades när man trycke sig vidare, men de gjorde de hehe.

Så de blev ett 4 stjärnigt hotell 50 meter från havet och det blev faktiskt all inclusive också. Är väl egentligen lite emot de, men man va tvungen o ha de och man kan ju utnyttja allt förutom när man är ut o käkar på kvällen så de blir nog bra :)



En klassisk charter får alltså bli slutet på vår sommar och början på sista året på Mittuniversitetet.


fast i Hallsberg

Har haft det alldeles för underbart för att redan återvända till verkligheten.. Sitter på tåget hem från Hörby och börjar jobba kl 17.30.

I fredags var det studentfirande för Johans lillebror, massa glada studenter, god mat och dryck och såklart gott sällskap. Tur med vädret hade de tillslut också och det har hållt i sig resten av helgen. Jag och Johan åkte på lördagförmiddag iväg till Karlshamn och vidare till en otroligt vacker ö där familjens stuga låg. Det känndes som att vara i en Grummereklam/Pripsblåreklam/Saltkråkanepisod. Helt underbart. Vi har ägnat oss åt att sola, ätit gott, åkt båt, sovit och bara haft de mysigt.
 


På måndagkvällen åkte vi över till grannön och åt jättegod middag på ett jättefint ställe. De va ett jättebra avslut på helgen och igår morse åkte vi hemmåt, mellanlandade i Karlshamn för lite frukost och shopping.

Nu sitter tåget för övrigt fast i Hallsberg.. Har vart massa krångel och jag skulle vart framme för 20 minuter sedan.. SJ levererar som vanligt :))

på tåget.

Perfekt dag att åka tåg på, de regnar o är grått där ute och de är så att jag inte vill vara framme för jag har massa grejer att pyssla med på datorn som ja inte haft tid med.. Har bland annat gjort en sjyst frågeenkät och skickat till ytterligare några hotell och turistbyråer i Champagne till min uppsats. Hoppas några fler vill svara denna gång.. Håller på o lägga upp de sista bilderna från Troyes på Fb, men nu verkar internet krångla. Är så förbannat trött på krånglande internet så snart bojkottar ja.

Ska spendera dagen på stadens gator i Lund i väntan på att Johan slutar jobba. Sen ska jag pussa ihjäl honom. De är väl planerna för dagen.



klant

Imorn åker jag till Hörby och stannar nästan en vecka och jag kom precis på att jag glömt min jääääävla mobilladdare i stugan!!! Tåget går 06.30 imornbitti tåls att tillägga. JÄVLA SKIT.

Gonatt

jobtime

Börjar jobba om 20 min. Ska göra 36 smörgåsar. Känner mig opeppad på o gå till jobbet och de är dag 2.

Nejdå, så hemskt är det inte, ska verkligen inte klaga. Vill bara ha torsdag nu!


blinded by the moonlight

Snacka om att jag har njutit mig igenom min sista lediga dag. Har inte gjort ett skit o de har varit skitskönt.

Gårdagskvällen som spenderades hos Albin med massa diverse människor var skittrevlig. Satt och bara mös i solen till ganska sent in på kvällen innan vi drog oss in och huset började fyllas med allt mer folk.



Men det där var även slutet på den totalt ohälsosamma livsstil som levts de senaste månaderna, så från och med imorn blire inte alls lika mycket fest, inte massa andra onyttigheter och massa motion på de. Undantag kommer dock ske redan på fredag på Karls student och på midsommar. Men annars är de bara o försöka så gott de går.

4 dagar kvar tills jag får träffa Johan!!! :D

inga fel ändå

Go middag,

Lever det goda livet i solen nu innan jag börjar jobba på måndag. Spenderade dagen i solen och kvällen på mastis med go taccobuffé, sommarnya cidrar och goa människor. Idag har det blivit några timmar i solen och nu väntar jag på att Amanda ska höra av sig så ska vi bege oss på lite heldagsfest. Aldrig fel de.

Ha en skön dag vänner och ovänner!


post-erasmus-syndrome..

Shit shit shit! Känner mig helt sjukt delad av att vara hemma i Kristinehamn..

Helt otroligt roligt att träffa alla igen, mamma, pappa, farmor. Igår var jag hos Louise med massa superpeppade människor och just precis lämnade Emma och Anna mig och de va hur skönt som helst o ses igen! De är även grönt o fint o varmt och skönt, om en vecka får jag träffa Johan, inga fel helt enkelt.

Meeen.. The post erasmus syndrome har drabbat mig.. "you head back home afterwards and you realise that everything is exactly the same as it was when you left. Yet inside us, everything has changed."

"The former Erasmus student knows that when they return, their homes feel less glamorous, their towns colder, their universities seem like dumps, the television still shabby and their friends lousy"

http://www.cafebabel.co.uk/article/22806/post-erasmus-syndrome-sos-distress.html <--- Läs hela artikeln här

De här visste man ju att man skulle drabbas av, men de är nog jobbigare och tar nog längre tid än vad man tror att bli av med det. Speciellt eftersom Erasmuslivet kommer fortsätta för vissa en hel månad till.. Himla kul artikel iallafall, ingen kan nog neka känslan. Men jag tror iallafall att såren kommer bli läkta av att åka ner till min kärlek för de har jag sett fram emot ända sen vi sist lämnade varandra.

Nu ska jag alldeles strax åka ut till stugan och imorn ska de bli solväder så då blir de första parkett på tomten! Ciao

underbara människor



Jag finner inga ord på vilket underbart avslut det blev igår! ALLA kom verkligen och stämmningen var verkligen på topp. Hoppas verkligen att man kommer få se många av dessa ansikten igen någon gång i framtiden.

Nu ska jag snart gå till Lidl och möta upp söta solene som ska skjutsa mig till flygplatsen. Hejdå Troyes

RSS 2.0