i Oslo

Hej hej,

Ligger i Annas säng och slöar. Är trött. Förstår inte vart denna trötthet kommer ifrån, har väl sovit hyfsat inatt och jag har inte gjort nåt ansträngande idag.. Vi hade planerat frukost i nån park, men vädret var skit så vi åt frukost hemma och sen fikade vi på stan. Oslo är fint, verkligen inte alls som jag trott. Jag och Emma handlade lite behövligheter till imorn när de ska bli fint väder och vi ska ha picknick sen gick vi hem till henne och Anna till jobbet. När Emma också skulle till jobbet var det meningen att jag skulle äta lunch nånsans och plugga. Men Efter en lång prommenad på stadens gator kom jag helt plötsligt till Annas lägenhet igen utan att fått nån mat. Var antingen för dyrt eller... för dyrt. Så nu har jag värmt en calzone och ska nog vila lite nu.
Blir väl lite vin ikväll, men just nu känner jag inte för nåt mer. Vill inte köra slut på krafterna redan! hehe

äntligen söndag

hej hopp! Sitter på tåget nu sen 4 och en halv timma tillbaks. Har underhållt mig med att sova, titta på New girl, pluggat lite smått, lyssnat på musik, ätit hemmagjord god hamburgare samt sovit lite mer. Så än har jag inte blivit uttråkad men det finns ju 9 timmar till att bli uttråkad på..
l
Igår hade jag och karln myskväll hemma, började med att titta på V75 och kammade hem 7 rätt vilket resulterade i 900kr! Synd att de inte var en högre vinstpott, men jag är nöjd som fanken ändå. Firade med lite käk och sen gick vi hela vägen till Maxi för att lösa in vinsten, men de va nåt strul så det fungerade inte, så de va bara o traska tillbaks utan pengar. Men idag hade Johan hämtat dem iallafall.
l
Ja det var väl allt jag hade att skriva. Byte i Stockholm snart, i en och en halv timma.. Segt. Fast hur segt är det egentligen inte att behöva åka från Östersund till Oslo via Stockholm? Katastrof.
l
Hej då

vänner

Såna vänner ska jag träffa imorn.

dagen

Det har varit en lång dag. Hann med en cykeltur till badhusparken, satt där tills solen gick i moln sen åkte vi hem. Åt god soppa och tog en tupplur. Sen spelade vi lite basket och nu har jag packat ner allt jag ska ha med mig, tror ja.. Så svårt att avgöra vad som ska med när ja ska va borta så länge, vädret verkar lite ostabilt och ja vet inte hur mycket jag kommer shoppa. Nu ska jag bara förbereda hamburgare till tågresan imorn och sen är jag redo.
Ikväll blire V75, hoppas på att vinna lite respengar! Håll tummarna.

dan före dopparedan

Gomorgon! Jag är uppe med tuppen som vanligt, fast jag verkligen ville sova länge idag.. Har försökt göra några ytterligare förändringar med designen och snart ska det väl se ut som jag vill ha det!

Gårdagens dinnerparty var skitkul! Först bjöds det på sallad med kött och hembakat bröd. Till huvudrätt fick vi någon kinesisk kycklinggryta med ris och det var himla trevligt sällskap. De enda dom internationella snappat upp och lärt sig av svenskan är; Jahaaaa, Ahaa, spännande, mycket bra, tack och varsegod och de låter så kul när de försöker härma haha. Sen kom jag på mig själv att jag verkligen säger jahaaa hela tiden. Okej de va roligare där och då...

Hemma hos oss blev det väl halvkul.. Bara två dök upp vilket gjorde mig arg och trött på respektlöst folk. Men de va en sjuhelvetes go paj iallfall och denna gång blev den riktigt lyckad!

Idag ser jag ut som en liten morot. Har hållt på o krånglat med olika typer av brun utan sol på sistonde.. De brukar sällan bli så bra när ja håller på en längre tid o inte är så noga... Men jag hoppas bara jag tänker på det.

Igår tävlade jag med Pågen om o vinna en resa för två till Paris, pratade nämligen med min kära vän Louise igår och hon hade vunnit! De lottar ut en vinnare varje dag tills imorn, så jag ska självklart tävla idag och imorn med. Så här såg mitt tävlingsbidrag ut haha.

smycken

Shoppade loss på Snö of Sweden outleten som dom har här varje löningshelg. Dom hade hur mycket fina grejer som helst och det var svårt att behärska sig. För priserna är extremt sjysta, 50kr för alla örhängen och ringar, 100kr för armband, 150kr för korta halsband och 200kr för långa halsband. Ordinariepris på ett armband jag tänkte köpa var 699 så man kan verkligen kalla det kap!

skit.

Okeeeej. Jag har sabbat hela bloggdesignen... Inte för att den va så vidare komplicerad, men jag ville ha en stilmall där menyn excisterade. Det gick sådär... Och nu är ingenting kvar istället... Så nu uppmanar jag Emma att fixa den, annars kommer ja inte finna inspiration att blogga mer. Hejdå..

hej

Nu tror jag det fungerar med blankrad! :D

Tack Gerd!

Jag visste väl de...

PS. De verkar inte som om att mina skor som jag beställde i fredags kommer hinna komma innan jag ska åka :,((((((((((( DS.

i drömmarnas värld

Räknar ner dagarna, springer runt och småpackar, skriver listor, kollar kartor, artiklar och forum. Jag älskar kännslan av att man snart ska åka bort. Se nåt nytt, men som ändå inte är nytt. Gå o längta, småle när man tänker på att man snart kommer sitta på ett café och dricka rosé. (fint rim hihi)
l
Men innan semestern väntar en pluggdag till, dinnerparty, kanske en pluggdag till på lördag, en lång tågresa till Oslo, en dag i Oslo där jag får träffa mina fina vänner och sen sist men inte minst en halv dag till i Oslo och seeen möta upp Mari Löken Rognerud på flygplatsen och flyga iväg. Ska bli jätteroligt att få se Oslo också, tidigare har jag bara varit på flygplatsen och inte sett särskillt mycket.
l
Men nog om detta. Stör mig så in i bomben på att mina texter flyter samman till ett stycke.. hur många rader jag än trycker ner så blir det fortfarande sammanhängande. Så nu vet ni att jag är medveten om detta och att jag inte har nån slags styckesindelningfobi, tvärt om jag gör alldeles för mycket stycken.. MEN nu har jag kommit på en lösning, jag skriver ett l när jag vill göra blankrad så blir texten inte lika ful och jobbig, bra va!

väder.

Man kanske skulle stanna i Oslo istället för att åka vidare till Frankrike...
Oslo
Troyes

onsdag 25/5

haj haj, fick precis reda på att vi ska laga efterrätt på dinnerpartyt på fredag. Jag och Johan ska vara med, ska bara vara med för matens och sällskapets skull, ingen utgång eller nåt sånt trams.. Ska bli himla trevligt, de va ett tag sedan nu. Ska nog göra den goda kolapajen som jag gjorde till Johans kalas och som Johanna brukade göra när någon fyllde år i Troyes :)
Kolla in receptet här, rekomenderas varmt. http://kryddburken.se/2010/02/28/banoffee-paj/.
Jag var i badhusparken sväng på förmiddagen för att lapa lite sol, otroligt skönt. Gick hyfsat bra att sitta där och fundera och skriva för hand till uppsatsen. Blir ju lite dubbelarbete men va gör man inte för solen när den så sällan visar sig...
satt för övrigt rätt fint med pengar idag ska jag säga! Ikväll blire handling.

one week left!!!

Ingen bra dag idag.. Hostade i stort sett sönder lungorna inatt så jag är dötrött.. Har fått hyfsat mycket gjort på skolan men måste sluta jämföra mig med andra, de får en ju bara att må dåligt.. Avundas för tillfället alla som skriver uppsats i par och får dubbelt så mycket gjort... Avundas dom som orkar sitt kvar på skolan till sena eftermiddagar... Men inget blir bättre av att avundas och jämföra så imorn pluggar ja nog hemma. Om någon undrar lixxxom..
Om en vecka far vi jag och Löken!!! :D Underbart!!!!!!!!!!!!!!!!!

Måndag 23/4

Hej, jag lever! Jag överlevde även detta blodprov. Jag har även fått en till intervju till uppsatsen och har en till inbokad tills ikväll, bara två kvar att ringa imorn. Men nu känns det lite bättre så jag ska nog kunna överleva även morgondagens samtal.
Eftersom att Linda är här blev det inte så lång tid på skolan utan istället klippte jag henne. Det tog typ 1 minut, men ändå. Imorn får de bli hundra procent istället. Bara o köra järnet med skrivandet denna vecka för sen bär det av mot la Fraaance!

vi kan hoppa över måndan

Imorgon är en hemsk dag. Jag vill att den ska vara över nu. Jag ska lämna mer blod på vårdcentralen och jag måste ringa massa samtal som jag skjutit på och som jag skulle göra vad som helst för att nån annan kan ringa åt mig. I-landsproblem kanske ni tänker, men de är sådanna saker som kan få mig att sova dåligt..

surprise!

Äntligen kan jag bekänna mina planer jag haft för helgen! Jag styrde upp en överaskningsfest för Johan igår för han fyller 25 den 1a maj. Tog med honom på restaurang och under den tiden samlades folk hemma hos oss och han blev måttligt snopen när vi kom hem och ett 20tal personer sjöng ha den äran. Allt blev sjukt lyckat och han misstänkte absolut ingenting! Gjorde tre goa tårtor och dom var också lyckade. Även stämningen var otroligt bra och lägenheten förvandlades lite senare till ett dansgolv, av nån anledning tyckte vi att det var roligare att dansa på stolarna i slutändan. När vi skulle bege oss ut gick det dock sådär. Behöver väl inte säga mer än att vakter är dumma i huvudet, men alla ställde upp för laget och vi gick till Brunkullan istället, mysigt ställe som ja knappt visste fanns.
Födelsedagspojken var nöjd.
Idag har det varit segt här hemma. Ännu segare och tänka på att helgen redan är slut.. Gjorde för övrigt ny toning igår också, tog lite galna bilder på de höhö men ja är väldigt nöjd iallafall :)

nya pjux

Beställde precis hem dessa skor från Nelly.com. Dom har midseason sale nu så dom blev mina för endast 150 riksdaler. Är lite orolig för att jag inte ska kunna gå i dom riktigt, jag har nog bara haft högre än 8cm klack ungefär, men jag valde en som var tjock iallafall så den är stabil. Hopas det blir bra iallafall, de hade mycket fina skor, synd bara att de flesta är skyhöga..
Festskor , Andrea Pumps , Nelly  Shoes - NELLY.COM

HELLLLLLGGGG

Var längesen det känndes så skönt att ta helg! Trots att jag inte kommit så långt som jag hoppats på uppsatsen denna vecka, men jag skiter i det nu..
Var ju hos läkaren imorse och efter några prover så visade det sig att jag har körtelfeber.. Jag har haft det en gång innan, men då var jag riktigt sjuk, nu har jag bara vart lite dålig under en lååång period. Men träning är inget jag alltså ska prova igen innan jag känner mig helt kry och ingen medicin finns heller... Kul..
Trevlig kväll kära vänner!

långt till kort

Före
Efter
Som ni kanske förstår så lyckades ja inte få till nån bild där ja såg normal ut så jag fick helt enkelt spexa till det... Jag är skitnöjd faktiskt och i helgen ska jag tona det chokladbrunt!

Torsdag den nittonde april

Oj oj vad jag har jobbat på idag.. Har valt ut över 100 företag och mailat dom, gjort en telefonintervju och väntat på svar. Saker tar längre tid än vad man tror. Jag måste börja ringa också, men idag var inte heller dagen som jag vågade ta steget. Hoppas på morgondagen, eller nästa vecka..
Fick gå hem efter lunch för jag hade så brutalt ont i magen, gick inte o sitta upp.. Kniper fortfarande lite, men hemma kan man ju iallafall ha sköna kläder o ligga i sängen o plugga hehe..
Idag är inte vilken dag som helst föresten, idag har ett nytt avsnitt av Revenge kommi ut igen! Äntligen. Så när jag känner mig färdig för dagen ska jag belönas med att titta på de.

fotogenisk...

Bara en timma kvar till mitt frisörbesök. Försöker ta en före-bild, så ja kan jämföra sen efter klippningen, men de där med o ta kort på mig själv är verkligen inte min grej! Antingen är det jag som är så fantastiskt oattraktiv eller så är kameran bara väldigt dålig...
Annars då så suger livet ungefär lika mycket som igår. Men för att klara av detta (känner mig otroligt spänd, stressad och dålig av den här uppsatsen just nu) så har jag gått in med inställningen att blir jag inte klar så går inte världen under, jag har klarat allt annat på mina tre år på universitetet. Jag tänker inte förstöra min semester eller få dåligt samvete över att jag åker, för hade jag inte haft det inbokat hade jag antagligen inte kommit hälften så långt som jag gjort..
Om jag inte får till några bra bilder så kommer åtminstonde censurerade bilder sen för att visa frillan.
Ciao

det oönskade stadiet

Idag nådde jag staidet: DÖJÄVLAUPPSATSDÖ. Jag ligger nu hemma i sängen och tänker fortsätta med det resten av dagen. Bajsväder ute och någonting i livet distraherar mig.. Sover dåligt och känner mig irriterad i onödan.

Mardröm

Drömde att jag hade sammahårfärg som Tenny i Big brother inatt... Så nu är det verkligen dags att fixa frillan.

Syndarn

Hola! Kom precis hem från Carro där vi käkade hembakat, drack te och umgicks. Hur mysigt som helst! Jag har stoppat i mig 3 chokladmuffins och 2 bitar rulltårta... Snyggt jobbat. Speciellt eftersom vi har nyttiga veckor här hemma :))
Ville väl skriva det mest för att bikta mig lite.
Hejdå

bokat o klart!

Idag har jag gjort vad jag skulle vilja kalla, massa administrativa saker. Jag har ringt till hyresvärden och berättat om att våran fläkt låter som ett monsunregn, jag har ringt och bokat en tid hos frisören, jag har ringt till hälsocentralen och bokat en tid för kontroll av min lilla hals och jag har bokat in mitt sista offer till uppsatsen. Sen satt jag kvar på skolan jättelänge o bara hängde för att slippa vara hemma när han som lagade fläkten var här..
Jag bokade även tåg till och från Troyes samt en hotellnatt i Paris natten innan jag återvänder till Sverige. Hôtel Sophie Germain, ett fint hotell för de tyckte jag att jag förtjänade. 3 stjärnor, inte så centralt, men i en för mig outforskad del av staden. Rekomenderar inte att resa själv om man inte vill bo på hostel ialalfall.. De va dyrt, men som sagt jag tyckte ja förtjänade det!

 


nytt smink! :D

Heeeej!
Idag har jag hämtat diverse smink och nagellack som ja beställde för ett tag sedan! Alltid kul med lite nya prylar. Och nu får jag för en gångs skull visa upp något jag köpt som alla riktiga bloggare :D
Tre nagellack från Elf. Vi beställde från England och ja betalade 50kr inkl. frakt för dessa :)
Fick även en söt liten väska inehållande; fondation,  löspuder, sånt där annat puder, concealer, ögonbrynspenna samt någon slags highlither. Blev sminkad med detta så jag vet att det var jättebra! Allt detta blev mitt för 600 riksdaler.
Sist men inte minst så fick jag en rengöring för ansiktet som visst ska va bra!
När ja ändå va inne på korten jag tagit med webkameran kunde ja inte låta bli att lägga upp den här.. Höhö..
Förutom att glädjas över mina nya produkter har jag och Johan vart i Badhusparken och solat lite på förmiddan och efter lunch städade vi bilen och rensade och städade i källarförådet. Guldstjärna till oss. Skulle ha pluggat i helgen, men kände att jag kan lika gärna ta de imorn. Så imorn, tillbaks till allvaret.
Ciao

lördag, men känns som söndag

Lite skönt att va hemma igen. Har handlat, städat, hämtat en del till sängen och motionerat idag. Det var dumt att försöka motionera, jag är inte frisk det har jag fått klart för mig nu.. På måndag ringer jag till sjukan hur lång kö de än är.
Resan hem igår gick iallafall bra, efter lite godis och cola med massa extra koffein blev jag otroligt pigg och det gick hur bra som helst att köra!
Imorn ska ja försöka få lite plugg gjort! Hej

fniss

New girl, vilken feel good serie! Har kollat 10 avsnitt på 2 dar o vill bara ha mer!

hejdå

Imorn är det dags att åka norrut igen. Tiden hemma har gått så himla snabbt, tyckte nyss vi kom hit.. om två månader gör jag min första dag på sommarjobbet, känns helt sjukt!
Har iallafall haft det riktigt bra denna vecka, ätit gott, umgåts med vänner och familj, vart i Karlstad, vart på sjön och lite sånt har vi gjort. Men var sak har sin tid, nu är det dags att åka upp och avsluta kapitlet Östersund. Känns bra.

hemma

Blir inte så mycket uppdaterat nu när jag är i Krillehöla. Har inte haft internet och inte särskillt mycket tid och lust heller för den delen. Hade iallafall en fantastisk dag och kväll igår, ville aldrig att det skulle ta slut! Skriver mer en annan dag!
Haj

lite sax+lite gamla brallor=nya shorts!

Känner mig otroligt nöjd efter min utrensning av kläder i källaren! Gick in med inställingen att nu är det på riktigt, gamla nostalgikänslor till olika klädesplagg måste bort, band måste brytas! Gick från 2 kartonger och 2 väskor till bara två väskor :D Plus, det viktigaste av allt, jag producerade fem par nya shorts!!

tack

Tänk va gla i själen man kan bli av att folk man försöker få tag på till arbeten i skolan verkligen vill vara med, visar intresse och tar en som en på riktigt. När dom önskar glad påsk, trevlig helg och skriver; oj vilket intressant ämne, lycka till. Det ska jag komma ihåg när jag blir en viktig person som folk vill intervjua. Jag ska också komma ihåg att köpa majblommor, kakburkar och korv av skolbarn som säljer det eftersom jag själv vet hur jobbigt det är.. Men de är en annan historia...
Stort tack helt enkelt till er snälla som kan avverka några minuter av erat liv till att hjälpa till fast ni inte får någonting ut av det!
Nu tar jag långhelg! jippie

countdown

Klar för idag! Bara en dag kvar tills jag tar långhelg! Jobbade flitigt idag så det förtjänar jag :)

håret

Ja håller på o velar om hur jag ska göra med mitt hår! Blont eller brunt?? Kort eller långt?? Blev sugen på både kort och blont när jag kolla gamla bilder.. Enligt min syster och min pojkvän tycker ja passa bäst i brunt.. Men ja vet inte jag, har inte riktigt trivts..

en sista årehelg?

Så var ännu en helg förbi. Jag bara tjatar om hur snabbt tiden går, men det är ju verkligen så...
Vart iallafall en väldigt rolig sådan! Så fort vi kom till Åre åkte vi och hämtade en smörgåstårta på Ica som mamma Nilsson bjöd på. Smaskade smörgåstårta och tårta, spelade spel och drack vin. Sen gick vi till Lindas kompis Therese och senare vidare till Werséns. Jag var tydligen kung för en kväll och beställde drinkar. Av alla drinkar i hela världen beställde jag en Godfather, det säger väl ganska mycket om tillståndet.. Nog för att Johan lär mig att dricka det hemma, men när man kan välja på aaaallt så väljer man inte de.. Kvällen slutade halvbra, tråkigt att ens misstag ska förfölja en resten av livet, men sånt händer.
Lördag bjöd på strålande sol och trots att det mest blev häng i backen så var de gött. När vi kom hem tog vi det superlungt resten av kvällen för att vara utvilade för lite mer skidåkning samt brunchen. Under natten hade de kommit massa snö så vi fick faktiskt några riktigt fina åk. Men jag har mättnat litegrand och den här säsongen har jag utvecklats i fel riktning.. Utan frukost i magen var det omåttligt gått med brunchen vid 12 och jag åt nog för tre ungefär. De fanns aaaallt! Smörgåstårta, bröd, ostar, kycklingspett, sill, omelett, ägg, våfflor, korv, sallader, tårta, paj, frukt och massa massa bakverk. Lätt värt de 195 riksdalerna. Efter tre timmar kände vi oss färdiga och jag och Johan åkte tillbaks till Östersund.
Tack och bock värdinnan för en trevlig helg!
Imorn börjar allvaret igen och jag har extra mycket att göra eftersom det går bort lite tid nu i veckan. Ciao

RSS 2.0