lazy sunday

Gokväll!
Då har man fått leka av sig lite i helgen då för att ladda upp för sista terminen på Mittuniversitetet. Ska läsa metod inför C-uppsatsen senare ivår. Känns inte allt för roligt men man får tänka att det är slutspurten nu!
Helgen har varit rolig! Skithärlig skiddag i Duved/Tege i fredags, mycket lössnö och trevligt sällskap.
När vi kom hem var det bara att fixa iordning lägenheten och sig själv inför festligheterna som skulle äga rum hos oss. Blev en hel drös med folk och det var himla trevligt måste jag säga. En och annan olycka skedde ju såklart som alltid när det är fest här men det är ju inget som inte går att ordna.. En trasig sängrm har väl ingen dött av liksom..
Gårdagen bestod mest av att städa, äta lite gott och kolla på film. Sen var det välkomsfest för de internationella. De va trevligt men ingen av de nya studenterna dök upp hehe.. Så de var bara de från förra terminen och vi svenskar. Avslutade kvällen med massa dans på Plaza, lagom kul men inte som det var förr i tiden inte.
Idag har det inte heller blivit mycket gjort, men ja har inte haft något som måste göras så de har varit skööönt! Har kollat på lite solresor att ersätta skiweek med. Blev väldigt sugen på Jordanien och hittade en resa för en överkomlig summa! Behöver bara en resepartner så om någon är sugen, säg till.
Imorgon börjar som sagt allvaret igen och de känns ändå helt ok, lite peppad till och med. Ciao

Kommentarer
Postat av: Limpan

Bjuder du så JA!:D

2012-01-16 @ 09:38:05



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0