lämna nyckel

Det är med blandade känslor jag nu ska gå till Östersundsbostäder och lämna lägenhetsnyckeln. Jag gillar verkligen våran lägenhet, men nu är det dags för nytt! Man blir ju alltid så nostalgisk och töntig när man väl ska göra det som man länge väntat på att få göra.
l
Sen ska jag gå och trycka ut min färdiga uppsats!!! Förlåt att jag tjatar, men snart är slipper ni tjatet om min jäkla uppsats för nu är det över :p

folk alltså...

Jag är så irriterad så ni anar inte.. En av mina sämsta sidor är att jag kan bli så himla upprörd av onödiga saker. Idag känndes det som det kom rök ur mina öron. Onödigt att lägga dålig energi på dumma människor, de kan ju inte dom hjälpa att dom är.. När man försöker vara snäll och trevlig och folk inte kan ta emot det så går min empati ner på minusmätaren och jag kan bli rent elak. Men väx upp för fan. Både jag och ni.
l
Nog om det. Innan denna incident var jag glad för de som opponerade på mig sa ingenting jobbigt och inget som jag inte själv höll med om egentligen så det kändes bra. Nu kan jag pusta ut. JAG KOMMER FÅ EN EXAMEN I KULTURGEOGRAFI!!!!! Nu väntar jag på att se vad världen har att erbjuda och världen ska få se på mig.

tisdag.

Hej o hå vad segt det är o kliva upp på morgonen.. Kan fortfarande knappt hålla ögonen öppna fast jag duschat och ätit frukost.. Nu ska jag klä mig, gå till skolan och göra klart inför oponeringen, sen springa massa tråkiga ärenden och sist packa vidare. Imorn är det opponering och det sista i skolan!! På torsdag är det lite hejdå på Etour och på kvällen avslutningsmiddag med klassen på Cuprum. Fredag, avslutningshögtid i kyrkan. UNDERBART!

Future

Nu ser de rätt kalt ut här inne.. Men det är ändå himla massa mer som ska packas ner. Så mycket skit man samlar på sig! Ska bli skönt att lämna massa hemma och nästa gång jag flyttar ska jag verkligen inte ta med mig ALLT..
l
Annars så sitter jag och kikar på resor till Kristiansand just nu. Har fått möjlighet att komma på en arbetsintervju på ett hotell där. Ett receptionistjobb kvällar och helger med start i augusti. Toppen med andra ord så det vore dumt att inte prova iallafall, även om det skulle bli rätt kostsamt. Får se vad som händer på den fronten, man måste ju börja tänka på framtiden nu!

flyttflytt

Flyttpackning pågår!

Amor

Hej! Har verkligen haft en underbar helg, en av de bästa i Östersund på väldigt länge. Har upplevt allt som måste upplevs under en sommar på 5 dagar ungefär.
l
I onsdags bytte vi ju våra uppsatser för opponering. Efter det kände jag mig så sjukt lättad. Efter någon timma i solen kom Linda till stan och vi gick till badhusparken för att lapa sol, sedan vidare mot Pause för lunch på uteserveringen. Kvällen bjöd på grillning i det härliga vädret.
På torsdagen skjutsade jag Linda till flygplatsen vid 06 och det var så vackert ute vid den tiden! Alldeles vindstilla och inte ett moln på himlen. När jag kom hem väckte jag därför Johan, gjorde iordning lite frukost och tvingade med honom på en morgonenprommis och frukost i det fria. Himla mysig start på dagen. Sen spenderades resten av dagen på Södra grön med läsning av uppsatser, slappande och rosé. På kvällningen kom alla tjejer dit och vi grillade och drack otroligt gott. Avslutade på Oscars uteservering där min käre man dansade loss till 50-talsmusik som underhållning..
Fredagen var jag lite seg och sov ganska många gånger under dagen hehe.. Tillslut orkade jag dock ta tag i allt som skulle fixas inför kvällen och det blev riktigt lyckat till slut! Tror även att gästerna uppskattade den Franska aftonen och vi hade görtrevligt. Planen var att gå till Oscars senare men när vi kom utanför dörren hördes vrålhög musik och på Södra grön var det vääärldens utomhusfest!! Har aldrig sett något liknande och de var så sjukt kul. Folk överallt, hög musik och bara sjukt bra stämning. Så vi stannade där och flängde runt resten av kvällen. Hade dock lite för höga klackar för mitt tillstånd så jag lyckades få ett stort skrapsår på knät.. Men de var de värt.
I lördags köpte jag och Johan med oss pizza och åkte ut till Frösön för att picknicka. Härlig dag och jag trodde inte att jag skulle orka något annat än hemmakväll. Men när kvällningen kom ändrade jag mig och jag, Petra, Carro, Emma och Tina slutade upp på Paus uteservering igen. Goa drinkar och god mat innan vi tog bussen till Bea där det var Eurovision för hela slanten. Jag är ju inget fan av det men de va faktiskt kul att kolla, mest för att Loreen är så grym och för sällskapet åklart. Många tequilas senare hamnade vi på Plaza och ganska snart efter det gick jag hem och somnade som en stock.
Idag har jag och Johan bara legat på en filt på Frösön och svettats i solen. Nu precis grillade vi ännu en gång och snart ska vi kika på the chronicle. Imorgon är det dags att ta tag i lite viktiga saker så som packning, städning och uppsatsläsning! Ciao

Lycklig tjej

Hallå däär! Här kommer en hälsning från en bränd. Ni som känner mig kan nog föreställa er hur jag i dagsläget ser ut om jag säger att jag varit ute i solen heela dagarna i två dagar. Jo jag har användt solskydd, men misstänker den var gammal så jag måste köpa nytt.. Jg trodde faktiskt aldrig i mitt liv att det kunde bli så här varmt och fint i Östersund! Har varit riktig högsommarvärme. Grillade både i förrgår och igår. Har varit fantastiskt. Gott sällskap och njutning i högsta klass.
Idag är jag lite seg från gårdagen men det är mycket som ska fixas för ikväll bjuder jag in på Fransk afton. Så jag måste handla, städa och fixa med maten. Hoppas ni haft tid att njuta utomhus och att ni får en trevlig helg. För mig blir det en fortsatt trevlig helg för nu när uppsatsen är klar känns allt plötsligt som helg. Au revoir!

FÄRDIG!!!!

Uppsatsen är utskriven och häftad!! Känslan går inte att beskriva. Satt från halv 9 till 5 idag vilket är väldigt bra för att vara mig, men nu är det klart!!! Kommer ju såklart få fixa till en del grejer efter opponeringen, men nu är det iallafall en färdig uppsats!!! Men detta hade aldrig hänt om det inte vore för världens bästa syster och världens bästa pojkvän som har hjälpt och stöttat mig. Tack.
Jaha vad händer nu då..

spurta!

Sitter och rent desperat kollar mina olika mailinkorgar. Facebook för mail från världens bästa syster som hjälper mig att läsa igenom min uppsats, Studentmailen för mail från min handledare som inte bryr sig om mig och hotmailen för svar från diverse hotell jag mailat om jobb i Norge. Samtidigt pillar jag lite med uppsatsen, men jag upptäcker inte mina fel och skulle verkligen behöva handledning!!
l
Klev upp görtidigt idag och var inte ens vresig, tror det var för jag vet att det är sista dagen med uppsatsen idag och att jag fått hjälp med den igår så jag visste vad jag skulle göra. Men även för att det känndes som om det var bra väder! Är inte så soligt, men varmt och skönt. Underbart. Livet kanske kan ordna sig ändå bara uppsatsen godkänns och vädret blir bättre!

memories

Gick hem efter lunch, började packa så smått. Hittade gamla dagböcker som jag skummade igenom.. Haha.. Herregud va man har härjat ändå! 2008 var en händelserik sommar.. Kan inte varit kul att umgås med mig, Anna och Emma tiden efter Ayia napa alltså.. Skrev om det på ungefär varje sida 100 sidor efter resan :p Tur att det inte var som man trodde då, att ingenting någonsin skulle bli så kul. Men nog är det en av de roligaste sakerna jag vart med om, inget jag vill göra idag, men det passade då.


2 dagar tills slutet

Då har snart ännu en förmiddag med uppsatsen susat förbi. Har läst igenom den med detaljögonen och samtidigt lysnat på såna avslappningsljud. Laddade ner nån app till datorn där man kan kombinera olika typer av ljud, typ birds, river, rain, night, melody. Jättebra att lyssna på när man sitter i bibblan och inte vill höra andra o inte vill störas av musik! Just nu lyssnar jag på birds+thunder+winds.
l
Om två veckor är jag hemma i hålan vid de här laget. Sjukt. Om tre börjar jag jobba. Känndes som igår de va julafton och hur länge kvar som helst till sommarn.. Tiden springer iväg och huvudsaken är att uppsatsen blir överstökad. Sen kommer det dröja länge innan jag öppnar en akademisk bok! I sommar har jag bestämt mig för att läsa en massa vanliga böcker, för de är väldigt sällsynt i mitt liv. Faktum är att de tre senaste sommrarna har jag pluggat.. 2009 körkort, 2010 körkort och 2011 B-uppsats. Underbara pluggfria sommar! Kom inte in på någon av de sommarkurserna jag sökte, vilket känns ganska skönt nu ändå.
l
Nu är de snart lunch, dagens höjdpunkt. Hej

söndag.

Hallå där!
l
Har haft en hemsk natt, känndes som om jag hade en kniv i magen och fick pendla mellan sängen och toan i cirka två timmar.. Inte kul. Så jag klev precis upp. Gör ingenting för jag har ändå inget att göra och vädret är som vanligt dåligt. Ser nu att södra Sverige äntligen fått lite bra väder, jag har mått så bra av att de varit dåligt där med så jag inte behöver va avis men nu så...
l
Va iallafall ut både i fredags och igår. Så jag fick min vilja igenom heheh. Har varit två trevliga kvällar med gott sällskap :) Känner mig dock otroligt uppblåst och onyttig nu så i veckan får de bli nyttigheter.. Spelade på V75 igår med, 6 rätta rader men världens sämsta utdelning.. 2,40 kr :))) Så nu ska vi inte spela på ett tag!
l
Ha en bra söndag.

festligt

Sitter och lyssnar på fransk musik. De är så fint. Jag förstår ju ingenting, men jag gissar och bestämmer lite själv vad det handlar om.

Ikväll ska jag dricka denna blandat med min favoritvodka. Vare sig jag får dricka den ensam eller i sällskap. Vill ha nu för de ser så gott ut! Känner ett sjukt behov och sug efter fest, kan bero på att de är sluttampen här uppe och att sommaren antagligen inte kommer bjuda på särskillt mycket fest.. Så borde passa på. Men som den ensamvarg man är så slutar ja väl upp själv hemma framför en stor godispåe och en romantisk snyftfilm. Får nöja mig med att titta på massa festliga bilder som man blir glad av istället!

l

Har för övrigt lagt ner uppsatsen inför helgen. Den är ju inte klar, men jag känner mig klar och ska bara läsa igenom måndag tisdag. Gött va!


jobbsök

Sökt lite jobb i Norge precis. Ska väl fortsätta med det lite närmare hösten. Sökte i Kristiansand, de ser ut att vara en fin stad. Är inte astaggad på Norge just nu, men jag måste ha pengar till allt annat jag vill göra så jag hoppas verkligen man kan få sig ett litet jobb som inte är nåt skitslitjobb! Håll tummarna.

hejdå.

Nöjd för dagen. Hittade en artikel som jag ägnat hela veckan åt att leta efter så den ska jag spendera mer tid med imorn, hitta på lite, skriva lite skit kanske ljuga ihop några ord och hoppas på att ingen kikar på artikeln.. Vet dock inte vad jag ska göra när jag kommer hem.. Johan är på skolan hela tiden, de flesta av mina seier har haft säsongsavslutning, de är dåligt väder... Kan ju passa på o sova i och för sig, jag är ju så trött hela tiden. Men ja känner mig så lat, så kommer Johan hem vid 5 och har jobbat flitigt hela dagen. Och där ligger jag och gör ingenting. Ni hör ju, mitt liv är inte det lättaste... Att jag ens publicerar det här inlägget säger ju mycket om hur kul jag är

.....

Ja men då kör vi igen.

parisshopping

Linne från New look, linne från okänd butik, linne från H&M
Stickade tröjor från Free'p'star (secondhand butiken)
Lewisskjorta från Free'p'star
Klänningar från New look
Det var nog allt jag köpte i Paris. Känndes inte så mycket nu, men för plånboken var det hårt ett tag!

livsglädje deluxe

Pluggar hemma idag. Besiktningsmannen av lägenheten skulle komma, därav. Han var här max 5 minuter, spolade lite i kranen och kikade lite sen sa han att allt va lungt och gick. De var ju skönt.
l
Skulle kunna skriva sjutton rader om uppsatsen här men jag tror inte någon bryr sig, därför struntar jag i det. Är iallafall bara en vecka kvar till byte av uppsatser idag.
l
Jag ska tvätta klockan 4. 6 maskiner.. Kul. Men ungefär så kul är mitt liv. Inte för att jag tror livet kommer bli särskillt mycket roligare sen när man börjar jobba direkt. Wow vilken livsglöd jag har! Jag har sökt ett jobb i Tyskland iallafall, jag vill verkligen utomlands och jobba! Tyskland är väl det bästa alternativet eftersom det är de enda språk jag fakitkst känner hopp om att jag kanske kan lära mig och det är ju de bästa att kunna när man ska jobba inom turismindustrin i Sverige. Synd att jag inte är särskillt intresserad av Tyskland i övrigt då, men så sa jag om Frankrike också innan jag flyttade dit och nu vill jag inget annat än att flytta tillbaks. Så man kan ju hålla tummarna ändå.
l
Nu skulle jag kunna fortsätta tjöta himla länge till bara för att min koncentration med uppsatsen bara håller innan lunch, men jag måste verkligen få ner några rader till idag! Hejdå

Soppa

För övrigt! Jag börjar bli otroligt irriterad på min sjukdom som gömmer sig i min kropp. Läkaren sa att det var körtelfeber, men nu har jag inte kunnat träna utan att få dödskänslor på... typ 3 månader! Nu har jag väl någon slags efter-utlandssemester-virus antagligen, men att få ont i halsen och få andningssvårigheter av att gå upp till skolan (vilket är ca 500meter) känns inte helt okej... Snacka om att vara i oform.. Karln är ute o löper i detta nu och jag är hemma och lagar soppa, vi har börjat göra lite olika soppor här hemma och de är faktiskt himla gott! Idag är det en variant av thaisoppa som står på spisen
l
Keldas thai soppa
Kyckling
Paprika
Broccoli
Champinjoner
Lite kryddor
l
Och vips så har ni en god soppa! Har i och för sig inte smakat än, men vi brukar göra en liknande som är för jäkla god.

Tisdag.

God eftermiddag. Idag gick de inge bra med plugget.. Hoppas på nya krafter imorn. Har blivit som ett litet djur på morgonen till råga på allt, innan Frankrike kunde jag inte sova längre än 8 o va hyfsat pigg när ja klev upp. Nu måste jag tvinga mig upp och är arg som ett bi min första vakna timma.. Mest synd om Johan.
l
Så mycket mer händer inte i livet. Lägger ut några bilder från helgen istället. Angelica hade ju fixat så otroligt fint!
Precis som på den gamla goda tiden, så här de sista veckorna i Östersund börjar lite vemod och nostalgi ta fart. Gissa vem som är mormor?

de där med disken..

Man stirrar sig lätt blind på dokumentet med alla ord man knåpat ihop till uppsatsen. Jag är blind nu, men har enligt mig själv jobbat på bra idag och ska gå hem. Alla andra sitter hela dagarna, men jag orkar inte och om allt går som jag tänkt mig kommer jag hinna klart ändå.. Mer eller mindre iallafall.
l
Hemma väntar massvis av disk.. Önskar att Linda va hemma o kunde diska. Hon brukar få diska när hon hälsar på. Men nu är hon inte hos oss så de är bara o bita i det sura äpplet. Hejdå

slut på helg

Kanonkväll igår! Började med grillpremiär här hemma, go köttbit med lite potatisklyftor, grönsaker o sås.
Sen gick jag till Angelica där hon hade fixat hur fint som helst med massa ostar, kex, frukt och mys. Lägenheten fylldes på och det var mycket trevligt. Lite senare var det dags att byta sällskap och jag gick över till Petra där det också var fest och trevligt! Vattenpipa och goa drinkar. Sist men inte minst blev det Plaza där jag var himla glad i hatten hehe..
l
Idag har vi inte gjort nånting.. Laddat upp inför ännu en uppsatsvecka. Och det är väl hur den kommande veckan kommer att se ut. Slutspurten. Nu kör vi!

Lördag

Haj haj! lördag idag och jag inledde dagen med lite lätt plugg. Nu har jag vart på stan en sväng med Maria och Carina, tråkigt att inte kunna köpa nåt.. Men jag har väl fått min shopping för några månader nu..
l
Ikväll hoppas jag på något slag av fest, har kommit in i något dåligt flow och vill fortsätta festa helst varje dag.. Längesen jag kände så, och nu inser jag att det inte är särskillt många andra som vill samma sak.. Har en massa godricka som jag köpte med från Frankrike som jag vill dricka! Igår avnjöt jag min senaste favorit Vaniljvodka och Coca cola. Fina grejer. Hejdå

En annan del av Paris

Jardin du Luxemburg
Min absoluta favoritplats i Paris är Sacré-Cœur uppe på Montmartre-kullen. Att stå där uppe på kullen och bara titta ut över hela staden är otroligt befriande på något vis. De är ett måste om man besöker Paris att gå upp dit, och ignorera alla de män som vill knyta ett snöre runt handen.. En ny favoritplats från denna tur blev Jardin du Luxemburg just bara för att det inte var några försäljare och inte riktigt lika mycket turister där som på många andra ställen. Sen kan jag inte låta bli att åka till Eifeltornet och bli lite förundrad varje gång hur stort och mäktigt det är. När man kommer upp ur metron och bara sett det på avstånd innan och helt plötsligt står det där. Rekomenderar att ta linje 6 och kliva av vid Trocadero för den går över marken och man får se massa fint på vägen. Förutom detta är det ju såklart mysigt att ta sig en stros på Champs elysees, köpa lite macarons på Ladurée och titta på Triumphbågen. Att strosa bland second hand affärerna och de mysiga gatorna i Le Marais är också att rekomendera för den som vill upptäcka till fots. Ja det är svårt att välja ut några få saker att hinna med.. Jag skulle dock skippa Notre dame och louvren, men det är väl en smaksak antar jag. Det bästa med Paris är att man kan gå och gå och gå och gå utan att behöva hålla koll på kartan för nästan överallt finns det tunnelbanestopp eller busshållsplatser.
l
Nu vet ni vad jag helst gör i Paris. Fast det roligaste är ju att gå på helt nya ställen som jag gjorde nu sist eftersom jag bodde lite mer avlägset denna gång. Vilket jag rekomenderar! Bra utgångspunkt och gå in mot staden, eller vart man nu ska. Längtar redan till nästa Parisbesök, men innan det får det bli någon annan semesterort. har redan börjat fundera på vart jag vill åka här näst! Au revoir

mindre än tre veckor kvar.

Morsning! Idag har jag handledning till uppsatsen. Tidigare gånger har det kännts väldigt jobbigt efter handledningen, men jag hoppas att det går okej idag annars kommer jag knäckas totalt.. Vill bara bli färdig nu! Livet här hemma kretsar mest kring uppsatsen, när man träffar nån i klassen finns inte så mycket annat att prata om och de flesta verkar spendera hela dagarna med att skriva. Borde jag också göra... Men de löser sig.
l
Så knäppt att det redan är fredag idag, men jag antar att jag måste plugga i helgen så jag låtsas att det är måndag. Det är inte ens tre veckor till examen nu, jag och Johan diskuterade examen igår. Jag känner mig faktiskt inte särskillt stolt över att jag är klar, anser inte att jag har jättemycket att fira. Hade jag tagit en läkarexamen eller iknande hade jag kännt mig stolt, men jag vill ju inte ens berätta för folk vad jag pluggar för jag inte vet vad jag ska svara på frågan om vad jag kan bli eller vad vi har läst.. Så examen för mig känns inte som något särskillt egentligen. Bara skönt att känna sig fri, efter 15 år i skolan. Sjukt. 15 år. Känns såklart grymt att jag klarat allt också..
l
Nu ska jag öppna helvetesdokumentet och se om jag hittar på nåt kul att skriva innan mötet. Hej

i äkta blogganda

Tänkte jag skulle fota det jag shoppade under resan men de mesta är i tvätten så jag får göra det när jag har tvättat. Här är iallafall de skor jag köpt, älskar de bruna!
De översta svarta är de jag beställde från Nelly.com innan jag åkte, de andra två är från New look och kostade.. hmm.. 22 och 29€ om jag inte minns fel. Tur att New look inte finns i Sverige för då skulle jag alltid vara pank.. Eller så är det just grejen med att det inte finns i Sverige som gör det lite roligare. Jag handlar till exempel nästan aldrig på Gina tricot längre fast de är billigt och de har fina saker, men alla har ju deras kläder också o de är inte lika kul.
l
Uppsatsskrivandet gick sådär idag.. Känner ingen gnista till livet över huvudtaget. Sov mest hela dagen, har aldrig känt mig såhär sliten och de kommer aldrig gå o vända tillbaks dygnet! Såg klart på en sjukt bra film iallafall, Intouchables. Förstår varför det var reklam om det i alla skyltfönster i Frankrike! Det är en fransk film som handlar om en handikappad man som anställer en mörk man med en tuff bakgrund som hans assistent och om hur deras relation blir väldigt stark och så vidare. Väldigt gripande och bra gjord på alla sätt. Se den!

Home sweet home?

Hemma i Östersund. Behöver väl inte säga så mycket mer än så.. Har sovit hela förmiddagen, kommer ta ett tag att återhämta sig. Har så mycket minnen med mig från resan, såna där minnen som bara skapas i Troyes..
l
Igår var iallafall jag och Johan på Tjärö och träffade arbetskamrater och chef på sommarjobbet. Det blir nog bra. Får iallafall vara med min prins. Nu ska jag väl ta och ruska om mig själv och ta tag i livet igen.. Snart..

franska

Ensam hemma 2 dubbad på franska. Häromdan var det dubbat Malcom-maraton. Det är bara att njuta och försöka snappa upp några ord.

maintenant je suis de nouveau à Paris

Ligger inne på hotellrummet och bara myser. Köpte med baguette, ost, jordgubbar och en bakelse. Är dömätt nu, men ack så gott det var. 
Har bara gått omkring och strosat och fotograferat idag. Precis så som jag ville ha det. Har gått sjukt långt nu när jag tänker efter och det är inte konstigt att mina fötter värker. Bilder kommer när jag fixat med dem lite, men när ja kollade på dem nu så är jag inte särskillt nöjd.. Well well. När jag skulle ta tunnelbanan från tågstationen till hotellet gick alla plötsligt ur det tåg jag skulle åka med och en högtalarröst hördes. När jag frågade en dam vad som pågick sa hon att den linje jag skulle åka med hade blivit bombhotat så det var bara att leta efter en annan linje som tog mig till hotellet. Mindre kul för mig som hade 2 otroligt tunga väskor att släpa på.. Var lite obehagligt, men jag antar att det förekommer ganska ofta.
l
Nu ska jag snart försöka sova, har varit en hård vecka och ut tänker jag inte gå själv! När jag och Mari skulle åka hem sist vi var här blev vi påhoppade av den läskigaste mannen jag sett i hela mitt liv. Jag började springa, han sprang efter men sån tur var hände inget me än så. Men man får lite respekt när nådant händer.. Fick lite lektioner om hur man ska bete sig när sådanna saker händer av Abdess och Reda. Men säkrast är ändå att stanna inne. Bonne nuit!

Hejdå.

Varför besöka folk när man måste säga hejdå? Varför lära känna folk, varför prata med folk? Varför inte bara installera sig i en grotta o leva själv hela livet?? Var precis och käkade på Hippo med gänget. Så ledsamt, men väldigt trevligt.
l
Imorn blir det Paris igen iallafall. Sover där en natt och på tisdagkväll bär det av till Köpenhamn. Har verkligen varit en fantastisk vecka trots att vi inte haft jättbra väder alla dagar. Bra på alla vis. Vad ska man nu se fram emot? Examen. Och sen då? Ska bli fint att träffa Johan iallafall.

reads birthday. Success.

En bild säger mer än tusen ord.

bilder

Grabbarna hade köpt en massa öl att prova
Trodde jag skulle dö när jag såg denna haha..
Snygga tjejer..
Popcornteambild
På sushistället vi åt idag :)
Utanför skolådan <3

Ölprovning och nostalgi

Tanken var en lugn kväll hemma igår för att ladda upp för idag. Det blev inte riktigt så.. Ölprovning och fotovisning hemma hos Reda. Skittrevligt. För trevligt, för jag vill aldrig åka hem igen..
Meningen var att jag skulle hyra en cykel när ja var här o jag skulle göra en himla massa saker på dagarna. Men de blev ingen cykeltur idag heller.. Har varit på ett sushiställe och ätit bara. Köpt en resväska till hemvägen, har shoppat lite för mycket så allt får inte plats. Ikväll är det födelsedagsfest för Reda och den sista festen i Troyes. Ska därför ta en liten lur så jag orkar.

lite Bilder

Vi storkoser oss verkligen här i Frankrike. Massa vin, kära återseenden, shopping, god mat och goda minnen. Vill att tiden ska gå lite saktare nu, dagarna bara flyger iväg. Vädret är härligt, går i shorts och sandaler.
Jag och Mari strosade runt i le marais och bara njöt av det vackra.
Bästa secondhandshoppingen i Paris!två stickade tröjor och en levisskjorta för 15€. Inte så pjåkigt.
Det var sjukt overkligt och så fantastiskt att träffa Reda och Abdess igen! De gjorde massa goda drinkar och vattenpipa i en annanas.
Mari spisde blåshell
troyes är så vackert att man nästan börjar gråta..
Cotton club var sig likt! Och gissa om min favoritvakt och min favorit bartender blev chockade när de såg oss, de var toppenkul att vara tillbaks!
l
Ikväll blir det nog en lugn kväll för min del, för sörsta gången sen i söndags. Märklig vecka. På återseende.

back in Troyes

hade jag inte varit halvt död hade jag skrivit några rader om de senaste dagarna. Istället tvingar jag i mig lite vin och går till Mari och Johannas gamla lägenhet på fest. De kommer bli grymt. Hej

bonjour

Efter en toppendag i Oslo sitter jag nog på planet mot Paris. Är trött och sliten från gårdagen och jag har glömt bort pinkoden till min mobil. De suger. Men nu väntar nya äventyr!

RSS 2.0