helg!!

Behåller headern som den är för tillfället. Men de märks ju säkert utan att ja skriver det.. Sitter o väntar på att Johan ska komma hem, att han ska packa väskan och sen åker vi till Åre! Stannar till söndag. Fest, skidåkning, smörgåstårta och brunch står på schemat!
Ciao

nytt igen?

Funderar på att byta header igen.. Borde jag behålla den jag har eller ta den jag har nedan?


potatis&purjulökssoppa

Sitter o väntar på maaaat! Är dödshungrig och Johan står i köket och donar, de blir potatis o purjulöksoppa med lite bacon i. Hoppas de är klart snart.. Vi tog bilen till lillsjön och sprang förut, känndes bra så nu kanske man äntligen kan komma igång igen! Om jag nu överlever utan att svälta ihjäl här..

tisdag.

Imorse var det extremt jobbigt att kliva upp när alarmet ringde. Känner inte alls att de där med att ställa fram klockan är min grej.. Lyckades iallafall tillslut och har pluggat mer eller mindre till nu. Med betoning på mindre nu efter lunch. Nu är den stora frågan vad jag ska göra med resten av dagen! Kan fortfarande inte springa, hostade så jag nästan dog igår.. Grått är de där ute också, grått och regn...
För ett år sen gick vi i shorts o linne. Man kunde sola när man va ledig. Men man ska leva i nuet, inte ägna tid åt att blicka bakåt.. Även fast vissa saker var bättre då så finns det ju så mycket att glädjas åt här också, även fast det känns svårt vissa dagar.

påsk i krillehöla

God eftermiddag.
Måndagen är här och det innebär nytt avsnitt av Once upon a time. Min och Johans lilla måndagstradition. Det får bli belöningen efter en bra inledning med plugget. Kul belöning.. De är ju inte så att jag inte hade fått titta på de om jag hade pluggat dåligt..
Nästa torsdag ska ja och Johan åka ner till Kristinehamn, tar bil så den ska fyllas med grejer att flytta ner. Lika bra att börja nu med tanke på hur satans mycket saker jag har. Ska vara hemma en hel vecka och en dag, kan ju lika gärna plugga där som här. Ska bli skönt med ett miljöombyte och att få träffa vänner och familj!

med våren kommer de nya

Sådär ja, ÄNTLIGEN lite förändring här! Kommer nog ändras lite mer i dagarna men nu gapar Johan efter mig i sängen.. Ciao

senaste tiden i bilder

Sådär, nu har jag äntligen tagit mig orken att lägga inte lite bilder på datorn som jag tagit på senaste tiden..
Fisketävlingen på landön förra lördagen!

Födelsedagsbarnet på överaskningsfesten förra lördagen :)
Fina Diana  med en Rasberry daiquiri
Skål
Jag gjorde en tårta, choklad och kokosbotten och så hallon&limemousse och lite choklad och hallon på toppen!
Min drink blev som sagt Rasberry daiquiri, den va gooo
Petra gjorde en svingo drink med bland annat Midori i
Tina gjorde en klassisk Tequila sunrise :)
Idag har jag och min snygga pojkvän vart på utflykt på Andersön. Blev en prommenad i naturreservatet och sedan lite korvgrillning.
Snön har försvunnit oroväckande snabbt men lite finns kvar iallafall..
Annars i helgen så blev de spontan utgång i fredags. De va roligt, men mindre kul igår... Rörde inte en fena i onödan. Och imorn börjar allvaret, 110% C-uppsats. Ciao

fredag

Fruktansvärd träningsverk i min högra arm haha. Orkar nätt o jämt skriva de här inlägget för det gör så ont. Men de va kul o spela badminton igår så nästa vecka får de nog bli ett nytt pass.
Har seminarium kl 13 och sen är det helg. Har absolut inga planer för den absolut lediga helgen.. Tråkigt..

badminton

Dags att gräva fram lite idrottslektionskunskaper! Jag ska spela badminton med Ösis alldeles strax. Ska bli spännande, och definitivt spännande och se om min hals också vill vara med, har nämligen inte kunnat röra mig på typ tre veckor för min dumma hals strejkat varje gång ja provat...
Vill minnas jag var hyfsat bra på o spela back in the days iallafall, hoppas de hållt i sig och att alla andra inte är svinbra :D

kul väder....

Förjävla kul väder de är här.. De borde va minusgrader, snö och sol!! Idag regnar de... Mer och mer barmark skymtas och man kan inte göra nåt... Går man ut börjar man bara gråta..
Jag och Löken kom fram till att det bara är lite mer än 1 månad kvar tills vi åker till Paris och Troyes!!! Lever på de gråa dagar som dessa. Vill bara resa resa resa resa!
Har varit i skolan en sväng, skrivit lite. Fick reda på betygen på sista tentan igår, jag fick C och är jättegla! Nu är det bara uppsatsen klar, sen så. Så de är bara o köra högsta växeln in i mål!!

Tisdag.

Okej nu har jag lugnat ner mig lite.. Klänningen hade inte krympt och jag får tillbaks mer än jag hade hoppats på skatten. Jag insåg också att jag hade mindre kvar att skriva på mina uppgifter än jag ville minnas.. Så den här dagen är kanske inte så tokig ändå..

suck..

Bra start på dagen... Verkligen.. Johan tvättade, av nån otroligt vrickad anledning ska han alltid tvätta kl 7 på morgonen..... Eftersom att jag sover då så kan jag inte vaka över honom vilket idag resulterade i att han tvättade min absoluta favoritklänning i fel temperatur!!! Jag har inte sett hur den ser ut än, men om den är för liten så blire inte nådigt.......

lycka

har haft en av de bättre helgerna på länge! Hade de på känn hela veckan ju och ack så rätt ja hade.
Parmiddagen i fredags blev hur bra som helst! Hade så himla, himla trevligt och att göra pizza med massa tillbehör är ett perfekt alternativ när man ska bjuda på middag. Runt midnatt bestämde även Jakob, Johan och jag att vi skulle åka till Landösjön o pimpla på lördagen. Detta eftersom det var fisketävling med 15 000 i prispotten! Vi satt o diskuterade vad vi skulle köpa för pengarna o vem vi skulle dela med oss till o inte. Dessvärre blev de ingen vinst o inte ens ett litet napp, men de va trevligt ändå! Strålande sol, men tyvärr storm.. Men som sagt, trevligt ändå.
När vi kom hem var det bara att diska undan fredagen och förbereda sig för nästa fest. Det blev en överaskningsfest för Andréa, jag gjorde en fin tårta, vi hade dekorerat lägenheten och lite överaskad blev hon allt när Carro, Tina och Diana hoppade fram :) Under kvällen hade alla med sig ingredienser till varsin drink, ovh sex drinkar senare var stämningen på topp! Efter ett tag ramlade även en till drös med människor in och efter ännu ett tag gick vi till Plaza och dansade natten lång.
Söndagen spenderades åt att städa undan vad som nästan kan ha tagit priset på stökighet på alla mina fester. Men även en hel del timmar i säng o soffa... Har en massa bilder från helgen, men ja lägger in de någon annan dag. Nu sitter jag nämligen på tåget från Åre hem till Östersund. Åkte dit imorse för att ha en intervju med en snubbe på Skistar till min C-uppsats. Sen åkte jag och Linda skidor resten av dagen i den strålande solen. Härligt, för de va längesen ja åkte nu.
Tyvärr kallade verkligheten och jag måste fortsätta med plugget imorn.... Hejhopp

gonatt

Kom precis hem från Oscars, blev lite lasagne och häng med några i klassen. Nu är jag görtrötter och har magknip.. Därför ska jag alldeles strax bädda ner mig i sängen. Hoppas eran torsdag varit bra, skänker en extra tanke åt min käre vän Anna som är sjuker och har varit alldeles för länge, saknar mina fina vänner i Oslo. Och dom i övriga Sverige också såklart..
Gonatt!

skitväder

Hej hopp!
Middan i tisdags blev supertrevlig, så himla gott och så fina vänner som jag kommer sakna när vi flyttar åt olika håll i Sverige..
Igår satt jag på skolan under förmiddagen, har två uppgifter som ska in innn vi drar igång på riktigt med C-uppsatsen. Var även iväg och storhandlade inför helgens bravader och nu är kylen fuuuull! Jag ska göra Rasberry daiguiri till på lördag, smaskigt! Och på fredag bjuder vi på hemmagjord pizza med massa pålägg att välja mellan.
Annars då så är de så grått o tråkigt här att man blir gråtfärdig. Jag vaknade av att de regnade imorse och barmarken börjar kika fram. Va är de för fel?? :( Har planer på att åka ner till Krhamn över påsken på obestämd tid om de inte bättrar sig.. Skriva uppsats i lite annan miljö.

väntan

Nu är det bara att invänta tentamensresultat. Borde gå.
Flyttade fram afterworken tills ikväll, ska bli så fint att bara sitta ner, umgås, äta och dricka gott. Tentamiddag.
Nu kokar jag lite nudlar och sen ska jag gå tillbaks till skolan och ha en föreläsning. Typ sista för alltid tror ja? Känns märkligt.. Har anmält mig till en sommarkurs, distanskurs från Malmö, webbdesign typ. Känns bra o ha såna kurser och Csnbidraget kan ju få va med o sponsra en utlandsresa till hösten.

måndag.

Imorgon klockn 08.00 är dagen då vår sista tentamen går av stapeln. Kvantitativ metod. Multiple choice. Bara hålla tummarna och göra sitt bästa. Längtar snäppet mer till onsdag när vi ska på afterwork på Cuprum! Och på fredag ska jag och Johan ha två andra par hit. Parmiddag. Och på lördag blir det drinkkväll, en sådan där som man alltid säger att man ska styra upp, men som aldrig blir av. Kommer bli toppen!
Mums.

söndag

Morsning korsning!
Idag är jag glad över att jag fattade beslutet om att stanna hemma igår. Alltid skönt att vakna upp utvilad och må bra!
Dagens tips till alla juiceälskare; Bravo Hallon&Päron!
Fin start på morgonen.

LöRdAg.

Idag har vi storstädat här hemma! Drog till och med bort soffan o städa under, iiinte så trevligt där under ska ja säga... Nu har vi även varit och handlat på Maxi, duktighetslördag.
Bara för de ska jag nog spela Simis nu hehehe. Har inte berättat de, men min unge som min sim fick med en annan tjej så datorn bestämde namnet döptes till Estelle :D Så himla coolt hihihahahoho

sockerfri månad!

Hej hej!
Nu kommer jag ta helg snart. Har varit på skolan i ca 1 timme hehe.. Men jag vet inte va ja ska göra.. Denna helg innebär att jag ska köpa massor av godis och äta tills ja spyr på det ungefär. De förtjänar verkligen jag, jag som inte kunnat träna på mer än en vecka för att jag aldrig tycks bli frisk. Men anledningen till det hela är att jag ska vara sockerfri från och med måndag. Hur många gånger har man inte haft det löftet.. Men de blir all in nu! Med undantag från alkohol någon gång då och då.

tre dagar i bibblan

Haj haj,
sitter i biblioteket och försöker se engagerad ut. Jag har ingen lust att plugga mer idag. Har inget som måste göras. Har suttit på samma stol i biblioteket tre dagar i rad nu, de komiska är att exakt samma personer sitter på exakt samma platser runt omkring mig. Tjejerna mitt emot mig verkar sjukt uppstyrda. Sitter o bläddrar i tjocka lagböcker och har snygga kläder. Dom verkar verkligen plugga hela tiden också, inte fuska nånting..
Idag är det internationella kvinnodagen. Ladies night på Oscars. Vi ska dit och äta och dricka.
Igår sa jag och Johan föresten upp lägenheten! Känndes jättekonstigt.. Men ändå skönt. Gillar lägenheten men jag har tröttnat på den. Känns instängt. Mitt nästa krav på lägenhet är en med balkong!
Nu ska jag snart gå hem, lämna biblioteket till de som är duktiga.
Ciao

chokladdrömmar

Två av fyra av mina intervjuer till C-uppsatsen är inbokade och det känns så sjukt bra! Att ha stora delar av inlednigskapitlet klart, vissa delar av metoden samt intervjuerna till empirin, och kursen har inte ens börjat. Skryt lite mer tänker ni kanske nu, men de här med C-uppsatsen känns som ett sånt himla stresmoment men i dagsläget känner jag att min inplanerade semestervecka kommer kunna genomföras utan ångest. Längtar ihjäl mig..
Har bakat precis, lite chokladdrömmar. Dom blev halvgoa, smaka lite skåp. Tror oljan va lite gammal.. Ska ta med dom till Angelica ikäll, ska dit på fika :)

hemhem

På språng till skolan. Ska skriva PM. Ska vara jätteduktig med skolarbeten nu så jag får åka hem 23-27mars :D

beroende

Dagarna bara passerar. Idag har jag iallafall fått en del gjort på skolan, ändå känner man sig ganska meningslös efter att ha spenderat hela eftermiddagen åt att spela Sims. Jag har fallit in i ett beroende. Och eftersom jag inte har något annat att göra så ser jag det inte som något konstigt att spela 4 timmar i sträck. Jag ser det nämligen som något jättekonstigt....
Hur som helst så ska jag fortsätta nörda mig framför datorn med ett avsnitt av Pretty little liars. Ciao

haj haj

Helgen då,
Linda och Kalle va här. Vi drack vin och gick till Solo. Drack drinkar på Solo, min första Bloody mary, rekomenderar inte den. Var på isen och grillade korv, Kalle bjöd på kexchoklad och Johan va bakis. Spel och Mello hos Petra en stund på kvällen, sen sängen. Igår var vi ute o grillade och solade vid Lillsön hela dan. Jag, Linda, Johan, Emmy och Roy. Roy är en stor gossedjurshund som väckte mycket förvirring under dagen hehehe...

förändring

Hade ingen bra förebild hehe... O bortse från mitt ansikte på efterbilden.. Men här är min nya hårfärg :D

ingen tenta..

Hahahaha, sitter här o skrattar så ja dör snart, min kära sambo dansar loss till Sexy aand I know it och alla som Johan får säkert en bild av hur kul detta kan se ut. Han vet hur man släpper loss den killen!
Annars då, tentan imorn är inställd.. Detta pga att den lagts ut på nätet så alla kunde se den.. Ett mänskilgt misstag som vi tråkigt nog får lida för, men sånt händer.
Arbetet på Tjärö är i stort sett klart nu, bara att fixa med papper o så. Känns skönt, nästan 100% rätt, åtminstone 90.
De va senaste nytt. Plus att ja aldrig ska bli rörmockare iallafall, rensade duschbrunnen idag. BLÄÄÄÄÄÄ

RSS 2.0