vill bort.

Den här sommaren kommer nog till att ta priset den träligaste sommaren i mitt liv.

Jag är fruktansvärt skoltrött och då har vi sommarlov! 0% peppad på att fortsätta plugga. Blir 0% peppad på att gå till jobbet för ja vet att ja har massa annat o göra. 0% peppad på att vara ledig för jag vet att då får ja egentligen inte göra nåt annat än o skriva på uppsatsen, o om ja inte skriver på den måste ja egentligen plugga på omtentan.

Om man bortser från denna misär så kan ja berätta om mina senaste upptåg som jag tagit mig tid till trots att ja inte har det. Har hunnit med både att fiska i Skagern, fyndat på loppis och varit på matmarknad. På loppis fyndade jag delar av en jättesöt servis, en LP-spelare, en ljusstake och salt&pepparkar. Kan visa bilder nån dag kanske.

Idag har jag kors i taket inte jobbat, hade planer på att för en gångs skull försöka styra upp nåt, men ja fann liksom ingen lust. Jobbar resten av helgen, såklart. Sen nästa vecka blir det lite ledighet och då kommer Johan! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hejhopp

mobilbilder från senaste tiden


den 25 juli

grå himmel, hyfsat kallt och ett evigt blåsande. Men vart är regnet? Trött på de här ostabila vädret. Gör mig iochförsig inte jättemycket eftersom jag jobbar mestadels och måste plugga när jag inte jobbar. Men man blir bara så bitter, de är ju sommar för tusan..

Igår hade vi 54 kunder och då var det söndag. Idag är det måndag och får vi fler kunder ska vi väl vara glada. Börjar jobba först vid halv 6 idag, men innan dess MÅSTE jag ta tag i min uppsats, så är det bara.

Har haft en bra helg iallafall, i fredags efter jobbet jäktade jag in till stan och Emma&Steven. Där var det lite trevliga vänner och vi umgicks ett tag innan jag var tvungen att trampa hemmåt igen då jobb på lördag såklart stod på schemat. Efter mitt 7-timmarspass jäktade jag ännu en gång in till stan för att sedan cykla ut till skärgården igen med ett glatt gäng, vankades nämligen fest här ute för en gångs skull! De va en salig blandning av människor och det var riktigt trevligt. Klokt nog spatserade jag dock hem redan vid 1, smart val.

Leninn har även vart hemma i veckan, men igår åkte hon hem.. Hann inte ses alldeles för mycket.. Men snart bor vi ju i samma landskap igen.

Hejdå


Ännu ett hejdå..

De är alltid lika jobbigt att säga hejdå.. Nu vet vi inte om vi ses i början av Augusti eller i början av September. Men de kommer nog gå läskigt snabbt vilket som! För helt sinnessjukt nog är det bara 1 månad kvar idag tills jag sticker tillbaks till Östersund. Va hände?

Bara o ta vara på den tiden som är kvar.

Sitter och lyssnar på The Amplifetes, himla sjyst band. Om allt går som det ska är jag i Kristinehamn om 2 timmar och 21 minuter. Men de känns som en bra dag så jag tror SJ klarar det idag. Hej

Svensk sommarsemester..

Tillbaks från en alldeles underbar semester! Sitter nu ute i solen i Hörby och bara njuter av den sista ledigheten jag har kvar för denna gång. Åker hem till Kristinehamn imorgon.

Våran färd började i onsdags eftermiddag, åkte då till stugan i Blekinge. Åkte förbi Coop så fick man handla huvudrätt och efterrätt till varsin dag för att sedan överaska den andre. Jag bjöd på en ordentlig sallad med kyckling och en rejält stark guacemoule till. Och till efterrätt blev det något egenpåhittat med digistivekek, grädde med daim i och maränger och jordgubbar på toppen. En blandning av goda onyttigheter med andra ord.



På torsdagen när jag kikade ut genom fönstret regnade det.. Jätemycket.. Jag klev upp och till min glada förvåning hade Johan tänt massa ljus och gjort iordning frukost vilket gjorde att regnet inte alls känndes lika jobbigt. Det fortsatte regna exakt hela dagen så vi kollade på tv och åkte senare in till Karlshamn för lite shopping. Det blev en blöt båttur.. Mot kvällningen ordnade de iallafall upp sig och jag och Johan samt 2 släktigar till Johan åkte över till grannän där det var trubadur. i en lada, riktigt mysigt.



Fredagmorgon begav vi oss tidigt mot vårat mål, Öland. Stannde i Kalmar på vägen där vi käkade lite god mat samt kikade efter en jacka till mig. Hittade äntligen den perfekta, plus gummistövlar och regnbyxor. Verkar som om de är det man behöver utrusta sig med denna sommar.. I Sandvik 3 mil norr om Borgholm skulle vi hyra cyklar. På vägen stannade vi i en kvarn där Johans morbror och hans fru drev våffelförsäljning och åt lite våffla och sedan stannade vi i Borgholm och köpte alla behövligheter inför en resa utan el och kranvatten. Väl på cyklarna åkte vi ca 2,5 mil innan vi stannade till och slog upp tältet på ett jättefint ställe.



Lite svårt att sova får jag medge att det var, men ändå inte så man kan klaga. Tog ett dopp i det blå, käkade frukost och gav oss vidare mot Ölands norra udde och Långe Erik. Stannade i Byxelkrok och tog oss en varsin rejäl glass och kikade runt lite. Natten spenderade vi i Böda hamn. Vart faktiskt tvugna att ta in på camping för de fanns inte en skogsdunge på mils avstånd o rumpan var lagomt öm efter allt cyklande. En välförtjänt middag och sedan slocknade vi som ljus.



Jag fruktade lite inför den sista etappen på söndagen, men de sista ca 2 milen till Sandvik gick faktiskt oväntat bra trots motvind och öm stjärt. Lämnade in cyklarna och körde vidare mot stugan igen. De blev ett perfekt avslut på det hela. Stannade över natten och tillslut fick vi äntligen klarblå himmel och några dopp i havet på måndagen. Icke att förglömmas att nämna är att jag vann minigolf med 1 poäng! :)

Tack till världens finaste resesällskap, längtar redan till våran nästa tur.




Svensk sommarsemester..

åh så fantastisk otur man kan ha.. Idag när John kommer hem från jobbet ska vi sticka till stugan och just idag är det såklart bajsväder igen... Regn och kallt.. Ser inte värst mycket bättre när man kollar längre fram heller. Men den som lever får se, och hoppas.

skånes metropol

Här följer en lite uppdatering från Hörby. Jag sitter där jag har suttit nästan hela dagen, på en stol i vardagsrummet och letar information till min uppsats. Det går segt och jag tvivlar på att jag någonsin kommer bli klar..

Var iallafall ute o sprang en sväng innan, men de gick inte heller bra. De enda som vart kul idag var när Johan kom hem på lunch. Men snart kommer han hem igen iallafall :)

Igår spelade vi tennis, jag blir bara frustrerad av de för jag tycker att jag är minst lika bra men ändå har jag inte lyckats vinna en enda gång av alla gånger vi spelat. Måste träna med nån annan och sen så..

Nåja, tillbaks till insamlandet.

hgb -> hörby

hej o hå!

Sitter på en restaurang vid namn Haket i Helsingborg. Jättegod och prisvärd mat med salladsbuffé, dricka och kaffe för endast 75 kr. Har lämnat Gantofta och Emma för hon skulle jobba idag. Vid 3 tänkte jag åka vidare till Johan i Hörby.

Har haft det jättekul här. Trots att resan hit inte riktigt blev som planerat.. Men de är väl sånt man får räkna med när man ska åka tåg. I lördags var vi på stan i ett soligt Helsingborg, hem och blandade massa goda och en del mindre goda drinkar och sen ut på Tivoli. Söndagen å andra sidan bestod av att göra så lite som möjligt.

Så otroligt skönt att ha semester! Tänker nog sitta kvar här på Haket och bara läsa lite innan jag ska fara vidare. Orkar inte gå i fler affärer, vill dessutom inte göra av med mer pengar.

Ciao

I <3 Paris.

Ja har varit hemma på svensk mark i mer än en månad nu. De känns nästan overkligt att kolla tillbaks på alla bilder och tänka tillbaks på alla minnen. De är så svårt att förstå att jag har traskat runt på Paris gator ett flertal gånger under våren. Gjort såna där saker som man annars bara fantiserar om. Vandra runt och fotografera, ta en fika på ett mysigt litet fik bortom de värsta turiststråken, fyndat på second hand, pausa i en av alla lummiga parker och bara ta det lungt. Så här i efterhand inser man ännu mer hur underbart det var. Vilket liv. Men fortfarnade så mycket att upptäcka. Vi ses igen.

 
 

nerd?

Hur nördig är jag på nördighetsbarometern när jag 1. betalar 249 riksdaler för att ladda ner the Sims 3 och 2. när jag cyklar hem till lägenheten där det finns bättre internet i desperasion för att det ska kunna laddas ner under natten?

Själv tycker jag nog att det ligger på en 8-9a av 10 möjliga. Men ibland får man för sig saker som man vill fullfölja helt enkelt...


love

Tänk att min pojkvän är den bästa i hela världen. Han vet verkligen hur man överaskas och är oförutsägbar. Vem har inte drömt om att få en låt spelad på gitarr och sjungen av någon man älskar? Nu har han gjort de igen. Jag smälter.


hola

Haj haj! helgen börjar lida mot sitt slut. Inte för att de gör nåt efter som jag ändå jobbat bort den men ändå..

Helgen och min lilla ledighet har spenderats med en kväll på sjön med gott käk o gott sällskap, besök hos farmor, taccobuffé på mastis, en liten fest hos Linnea, tandläkarbesök och lite sånt smått o gott.


RSS 2.0