fredag

Tandvärk. Jag hatar tandvärk.

Med lite värktabletter i kroppen lyckades jag ändå ha en riktigt trevlig kväll igår, jag, Carro, Sara, Maria och Petra gick till Oscars och hängde litegrand. Svängde sedan förbi ABClokalen där 1orna och 2orna hade fest, och fest de vare haha... Hade vart kul o vart med, men känns himla bra idag att det blev lugnt.

Ska väl börja plugga snart. Snart.


en tenta överstökad!

Ekonomistyrningen gjord och jag tror till och med att jag kan säga tack och hej till både böcker, anteckningar och gamla tentor!! Kändes bra och jag hoppas verkligen på det bästa :)

Skulle va kul o gå ut ikväll, de är festtorsdag på Oscars, lönevecka och många som haft tenta, men jag har inte tid att sabba en pluggdag imorgon. Får bli fest på lördag istället, halloweentema i ABC som de internationella har fixat, kommer nog bli kul! Ska klä ut mig till clown och köpte lite ansiktsfärg nu precis, men va ska man ha för kläder?

Såhär såg jag ut på nollningen när ja va utklädd till clown.. Den här gången ska de bli läskigare och bättre!


tentatider

sova, äta, plugga, äta, plugga, träna, äta, slösurfa, sova

Tråktråk..

Längtar tills den 4e, Stockholm träffa löken -> Åbo träffa Ann-Sofi och Johanna -> boosecruise mot Stockholm!


måndag

Hej och hå!

Då var det ny vecka igen och dags att ta tag i plugget. Tänkte laga lite mat att ta med till skolan och sedan sitta så länge ja bara orkar. Helgen blev ju tyvärr inte lika produktiv som jag tänkt mig...

I lördags inhandldes det säsongskort för Åre och Vemdalen, nu är det bara att invänta snön :D Fredagkvällen blev lugn hos Petra så lördagskvällen blev desto mindre lugn.. Blev ett tappert gäng hemma hos Petra och sedan gick vi till Plaza, halvkul där men de brukar ju inte vara så värst kul där, skumt folk. Trodde ja hade tappat både mobil och garderobslapp men sån tur va hade jag bara gömt lappen på ett smart ställe och mobilen var kvar hos Petra. Så mycket smidigare på Cotton club där de inte excisterade något garderobssystem och man lämnade jackan till bartendrarna istället! ;)

Igår trodde jag nätt och jämt att jag skulle överleva, men här sitter jag och det känns skönt. Fick absolut ingenting gjort ska ja säga.. Men de blir ju inte så mycket gjort här heller så nu ska ja rappa på lite! Ciao

fredagkväll

Har lovat mig själv att inte gå ut förens tentorna är klara. Idag är det fest och utgång på ett ställe som inte är Olearys, Marité eller Plaza. Har pendlat hela dagen mellan det, att bara vara hemma eller gå ner till Petra o kolla på idol med tjejerna. Nu har ja inte lust med nåt. Inte ens vara hemma..


stolt

tja tja

Idag berättade jag och karin om våran utbytestermin inför alla turare. Jag är faktiskt stolt över att vi gjorde det och ja va inte ens nervös :)

Igår va vi på bio, ja, Diana, Bea och Emma. Vi såg En dag. Den va bra, men inte överdrivet bra, hade nog gråtit om ja sett den hemma, rekomenderar nog o se den hemma. Men popcornen va himla goa iallafall.

Resten av veckan och förhoppningsvis helgen, om jag kan hålla mitt löfte att inte gå ut , ska gå åt till att plugga. Det ska bli succé. Hej

den 18 oktober

De var omöjligt att komma upp när mobilen plinga imorse.. Ekonomistyrningen börjar nu, ja får gå dit till första pausen. Ibland får man göra så.

Scemat är fullspäckat idag, eknstyrning till 11, genrep inför seminariet, seminarium kl 13 och genrep inför Mixtur imorn. Jag och Karin ska prata om våra utlandsstudier för hela Tur-programmet, nervöst men kul!

Igår bokade jag och Johan resa till Rom 29/12-2/1 :D Då har man nåt att se fram emot igen, de behövs i den annars så gråa höstvardagen.

hej

Dinnerparty is the shit!

Hej hej!

Först och främst kan man ju undra va som hände förra gången jag skrev ett blogginlägg.. 19 komentarer, woho, storbloggarn..

Sen tänkte jag berätta lite om mina fredagsbestyr som var ytterst uppskattade, roliga, trevliga och goda! Dinnerparty stod på schemat och jag och Johan hade bildat ett efterrättsteam. Men först var vi bjudna på förrätt och huvudrätt hos två andra helt okända team. När vi kom till förrätten välkomnades vi av en amerikansk tjej och en spansk tjej som gjort tonatoast, några märkliga ägghalvor och nåt annat amerikanskt. Med på kalaset var även en tysk och en annan svensk och det var både trevligt och gott!

På nästa ställe serverades helt underbart god pasta med seafood, gjort på italienskt vis av en livs levande italienare. Godaste jag ätit på väldigt länge om jag ska vara helt ärlig!


Sist ut var hemma hos oss där vi serverade vit chokladmousse och limemarinerade jordgubbar, fick 5 gäster från tyskland, sydafrika och sverige och det blev riktigt livat och skoj! Men allt det roliga har ett slut och vi begav oss mot Olearys där vi spenderade slutet av natten, men de va såklart skitkul de med.

 

Nästa dinnerparty kan man räkna in mig igen, de är ett som är säkert! Och vi har redan inhandlat ingidienser till att göra den underbara italienska pastarätten!

Den tråkiga nyheten här hemma hos oss är att både jag och Johan gått och blivit krassliga.. Så idag har det inte blivit många knop, tog en biltur förut och satte oss i solen och pluggade, men sen inge mer. Men de kan väl va skönt de med ibland om man har tid...

Ciao

amor

Full rulla här hemma, på min att göra idag lista som jag faktiskt skrivit ner på en lapp står följande:

Träna
Handla
Hämta bilen
Plugga ekonomistyrning
Tvätta

Sjukt tråkig dag med andra ord. Men istället för att göra nåt av detta har jag och Johan suttit och kikat på resor till Rom över nyår. Mycket roligare.


back

Hej hej hej!

Då var jag tillbaks i vår lilla lya i Ösd, känns ensamt utan en Johan som är o roar sig i Sthlm.. Men imorn är vi samlade igen :D Känns långt borta nu att vi sågs ungefär en gång varannan månad i ett halvår..

Vistelsen i Kristinehamn var jättebra, kort och gott. Resan hem gick också förvånansvärt bra, sov jättegott i min lilla tågsäng.

Idag var det skola tills nu. Börjar iallafall få bra struktur i vårt grupparbete och så fort de äntligen är slut blir det 100% ekonomistyrning och kulturgeografi tentaplugg!

Skulle behöva handla, de är de värsta när man vart borta, o komma hem till de tomma kylskåpet..


hemresa på ingång

Redovisningen gick bra, fick ett B och det får man väl va nöjd med!

Gick även på ekonomistyrningsföreläsning, har bestämt mig för att ta tag i det! Känns bra. Skulle va så skönt att bli av med den vardagsångesten..

Kl 21 går mitt tåg söderut, framme kl 11 imorn förmiddag.. Kul.. Hoppas allt går som det ska bara så blir ja glad.

torsdag

Godmorgon!

Seminariedag. Vi ska redovisa ett företag som använt sig av så kallad greenwashing i sin marknadsföring. Rolig och lättsam uppgift så de är inga problem.


till lenin


Linda var här o bjöd på tårta innan hon åkte vidare mot Krhamn, lyxigt. De va hennes tredje gratistårta från Ica.

Vill du också ha chansen att få gratistårtor från Ica, gör så här:

1. skaffa Icakort
2. dra kortet när du handlar i ny Icaaffär
3. Gör detta vid upprepade tillfällen på olika butiker.


ja är ju inte lika rolig som dig ja Linda...

rosa moln

Livet har sina upp och nergångar. Idag var en sjukt bra dag, jag fick besked om att 9 260 riksdaler kommer delas ut till oss Erasmusstudenter som blev kvar från terminen när vi var utomlands. Vilket jävla klirr i kassan! Studsade runt på moln här hemma, gick sedan ut och käkade god mat med Johan bara för att ja kunde hihi.

Blev även bullbak hos Carina dagen till ära. Jag var väl inte vidare deltagande i själva baket, men de blev goa bullar.

ciao

Höstmarknad och Tottebo




Har gått ännu en helg, o den har varit riktigt bra! Efter en del om och med åkte jag och Johan till Åre på lördagförmiddagen, gick på marknaden och tog en bira på Dahlboms.

Lite senare anlände Emil, Emmy, Sofie och Martina och vi gick o käkade mycket god mat på Broken. Ännu lite senare samlades vi hos Linda och drack gott och lekte en otroligt rolig lek! Skrattade så vi fick ont i käkarna. Sen var det Tottebo som gällde, trevligt men allt för mycket folk, som vanligt när det händer såna där saker utöver det vanliga.

Söndagen bestod inte av så mycket mer än Max och en väntan på att kunna köra hem.

Idag har ja vart på skolan från kl 8 och nu på eftermiddagen har jag plockat lite här hemma samt smidit lite planer! På torsdagkväll åker ja hem till Krhamn, ska håva hem svamp, träffa fina vänner och familj!

Ha de.




RSS 2.0