jävla skit.

Ibland går det inte som man tänkt sig. Ibland går det käpprätt åt helvete istället.

telefonkö <3

bara 16 minuters väntetid i telefonkön till SJ :)))) Dom är verkligen bra på allt dom där :D

storsjöbadet

Oj oj, sov ända tills nu. Rekordlänge.

Nu har ja vart på badet både igår och i förrgår och idag ska jag dit igen, fast denna gången är de lekdags! Ska bli roligt.

Ha en bra dag!

borta

Har återigen haft en fin helg. Jag och Johan firade ett år. Sjukt att det har gått ett år..

Bestämde på fredagseftermiddagen att vi skulle hyra en stuga i Edsåsdalen. Ca 2 mil från Åre. Hade inga planer på att göra något särskillt egentligen, bara komma bort. Hyrde en båt och rodde ut och fiskade, grillade korv, åkte in till Åre och käkade på en jättemysig restaurant och myste framför öppna spisen. Igår åkte vi förbi Ristafallet på vägen hem, facinerande det där med fall och forsar..



en gäst

Gästföreläsning, kan ju bli bra iallafall.


låt mig gå

Hej. Helgen är över och den har varit både bra och dålig. Festen i fredags blev lyckad! Massa folk och trevlig stämning. De är dagen efter som var mindre kul... Ja har verkligen blivit riktigt gammal ja.. Missade jättefin höstdag men tog igen det på söndagen. Tennis, löpning, god mat och massagemys hemma hos Altenstam&Nilsson.

Idag var det heldag i skolan. Kommer inte ha så värst mycket mer föreläsningar inom den snara framtiden, börjar bli sjukt less på de! Kommer ha lån på mer än 100.000 när ja är klar, men vad får jag egentligen för det? Kass lärare, kassa uppgifter och knappt nån föreläsningstid.

Ja vill härifrån! Vill utomlands, inte för vädrets skulle, mest för atmosfärens skull. Ja vill sitta på ett fik i Paris och plugga, strosa runt i London och shoppa eller ta en drink eller två i Barcelona. Den där känslan av storstad, att ingen känner en, att inte alla ser likadana ut, att folk talar ett främmande språk.



Jag älskar livet som sambo med min fina Johan, jag tycker hemskt mycket om att umgås med mina vänner i Östersund, men jag vill bara iväg ändå.. Slippa instängda Sverige.

produktiv torsdag

Redan hemkommen för kvällen.

Blev bara ett besök på Oscars, studentpuben, där vi åt god kantarellsoppa och sedan en liten snabbtur till Anne och Johanna.

Kom på mig själv sitta o tänka på att ja ville orka träna imorn och hur onyttigt och faktiskt onödigt de jag satt och drack var. Var stojigt och dom andra hade kul, men inte min typ av humor osv riktigt. Men så är de ibland, så får de va tycker jag.

Nu kommer ja va pigg till att göra massa annat imorn istället samt vara utvilad till festen som kommer bli skitkul! Ca 25-30 pers kommer troligvis dyka upp och vi har styrt frågesport med fina priser! Köpte även 2 kg godis på Maxi idag, hehe..

Dagen har för övrigt ägnats åt att skriftligt opponera på ett arbete, gruppmöte och lunch på skolan, ett jättelångt och skönt träningspass med lite relax som avslut och en storhandling på Maxi. Ganksa produktivt ändå får ja säga! Var föresten på Dollar store också, har fått de till Ösd o de är ju skitnice, hur billigt som helst för den som vill fynda lite skit!

Ciao!

bäst o passa på

Hej hej hej!

Skola idag. Är rätt lungt i skolan, lite grupparbeten på gång, men inget märkvärdigt. Då får man passa på att festa till det lite när man ändå har tid.. Imorn ska Johanna och Anne ha fest och på fredag ska världens bästa Johan och jag ha fest. De va lägesen de va fest här, grannarna gillade nog när ja va borta..

har lagat lite go middag ikväll. Har gjort de de senaste kvällarna, en lagar mat o en diskar. Ikväll blev det Spaghetti med räkor, vitlök och tomat. Vet att vissa av mina läsare gillar o laga mat så ja lägger upp receptet och rekomenderar.

Spaghetti med räkor, vitlök och tomat

Färdigt på: 15 min
Ingredienser

400 200 g spaghetti
4 2 st vitlöksklyftor
5 2.5 msk olivolja
1 0.5 st röd chili
12 6 st körsbärstomater
400 200 g skalade räkor
100 50 g grovhackad spenat
salt
peppar
0.5 0.25 st citron


vardagslivet

Första dagen i skolan är gjord, gymkort på Storsjöbadet köpt, säng köpt, nästan allt har kommit i ordning i lägenheten och Johan står vid spisen medan jag ligger o latar mig. Livet är som vanligt igen. Gillar vissa delar jättemycket, andra mindre.

Var iallafall roligt att komma till skolan o träffa gamla godingar ja inte sett på mer än ett halvår! Det känns även jätteroligt att ha kommit igång så smått med träningen, nu finns ingen återvädo. Gymkort för 600 riksdaler i månaden anväder man, så är det bara. Och om jag blir sjuk nån gång kan man ju iallafall utnyttja relaxen hehe.. Ne men ja känner mig peppad!


att instalera trådlöst internet

Teknikens värld är inte att leka med...

Montenegro

Efter Kalmar blev det en snabbvisit hos Johan, grillade med familjen och fixade det sista inför resan. Körde sedan till Arlanda under stora delar av natten och man var rätt sliten när vi väl var framme..

Efter att ha sovit i stort sett hela flygresan var vi framme i Tivat, därifrån tog vi bussen till Becici och vårat hotell. Klockan var bara 12 när vi kom fram så vi hade hela dagen på oss att sola och bada. Och bada behövdes, galet varmt och skönt! Och så har vi haft det varje dag, inte en tuss på himmlen mestadels. Vi har även haft all inclucive hela veckan och det var jättefin buffé både till frukost, lunch och middag med massor att välja på!

Hade tänkt berätta lite om varje dag, men lägger upp lite bilder som får tala för sig självt istället, är lite hullerombuller och de kommer nog lite fler.



Montenegro är utan tvekan det vackraste land jag besökt, har ju inte rest så mycket men ändå.. Underbart ha vi haft det med god mat och dryck, massa sol och bad på olika ställen, båttur ut till en ö, rafting, taxi genom stor del av landet, casino, kareoke, snorkling, kvällar i Budva, promenad i en mörk skog och så vidare och så vidare.

3 dagar i kalmar.

Åter på plats i Östersund. Har vart borta i 11 dagar nu och de har verkligen varit kanon!

Kalmar bjöd på gott sällskap av fina Kristinehamnsbrudar och god mat när jag kom fram. Sedan tog jag en liten shoppingrunda och lunch med fina Andréa som tråkigt nog lämnat Östersund. Sedan var det dags för mig att förändras lite. Begav mig till frisören, där jag i 4 och en halv timma blev kvar.. Gjorde slingor som först inte reagerade på mitt hår så frisören fick göra om allt en gång fast med blekning. Blev faktiskt riktigt nöjd :) Kvällen bjöd på fest hos Paul, känndes sjukt konstigt att träffa Martin och Paul på svensk mark! Men otroligt kul. Avslutade med massa dans på Vallen och utelivet kändes lite hetare än i Ösd..


På torsdagen var vi ganska sega, men lite plugg hanns med och jag skickade in min kompleterade uppsats. Vilken lättnad. Blev även tacomys i Lisas otroligt mysiga lilla stuga och ett hejdå för denna gång.


RSS 2.0